Betalte online undersøkelser: De beste selskapene (som du faktisk kan stole på)

Faktisk kan det være det største nettstedet "få betalt til". Likevel er det fortsatt en flott plattform å ta undersøkelser for penger på fritiden. Hvis du ikke bor i USA, kan du se denne listen over onlineundersøkelser som er åpne globalt. Swagbucks tilbyr også brukere muligheten til å ta undersøkelser fra flere leverandører og gi trøstepunkter når du ikke kvalifiserer til en undersøkelse. Her er noen av dem: De har base fra New York City. Som en ekstra bonus vil svarene du gir under undersøkelser hjelpe deg med å lære om nye produkter før de treffer markedet og påvirker deres respektive markedsføringskampanjer. Populære videoer, for eksempel når U. Du kan tjene penger på hjemmets komfort ved å ta online undersøkelser eller gjennomføre markedsundersøkelser.

Registrering er enkelt og krever å fylle ut et enkelt registreringsskjema ved å bruke Facebook-kontoen din.

Du kan tjene penger - enten i kontanter eller ofte gavekort eller belønningspoeng - og alt du trenger å gjøre er å ha en mening. Registrer deg på YouGov her. Ingeniør, hvor mange forbilder møter du regelmessig? QuickThoughts er en undersøkelses-app du installerer på smarttelefonen. Her er en detaljert gjennomgang av Ipsos I-Say. Du får disse "oppgavene" basert på din beliggenhet og demografi.

  • Bli en korrekturleser - elsker å lese?
  • Poeng kan innløses for gavekort eller utbetales.
  • Men siden kompensasjonen er høy og undersøkelsene en rimelig lengde, er de verdt å bli med hvis du får en sjanse.
  • Selvfølgelig kan dette være en flott måte å få gratis husholdningsprodukter, personlig pleieprodukter, bleier og andre ting du bruker regelmessig.
  • Brukere fullfører undersøkelser, som kan ta alt fra 10 til 45 minutter hver.

Såpekassen Min

Når du begynner å motta undersøkelser fra panelene du velger, kan du begynne å fylle dem ut og glede deg over inntektene dine, enten det er penger, gavekort eller gevinster fra gevinsttrekk! MyPoints ligner veldig på Swagbucks fordi de tilbyr et bredt utvalg av givelige handlinger. Ipsos har vært en stor aktør i markedsundersøkelsesverdenen i lang tid, og de har nettopp lansert sitt nettpanel, i-Say, på New Zealand. Når du har funnet en lenke, vil du bli stilt noen generelle spørsmål for å bestemme din demografiske. Jeg elsker det fordi du ikke trenger å konvertere inntektene dine for å vite hvor du står. Forrige advarsel, som en robot sender den den samme meldingen til millioner av datamaskiner. Fordeler og ulemper, selv om det er flere gode Forex Expert Adviser-roboter tilgjengelig på internett, tror du virkelig at noen kommer til å selge det perfekte penger for å tjene penger? InboxDollars ligner på Swagbucks ved at du har tilgang til undersøkelser som betaler kontanter, men kan også tjene ved å se på videoer og kjøpe gjennom portalen deres.

Du kan bli panelmedlem og få gjort betalt markedsundersøkelse og teste nye produkter hjemme før de slippes ut på markedet.

VIP stemmeundersøkelser for kontanter

Nedenfor er funnene våre fra forsøk på å tilbringe en time om dagen i fem dager på hvert nettsted. I utgangspunktet kan du, foruten undersøkelser, kjøpe produkter og tjenester gjennom portalen deres og tjene en viss mengde kontanter tilbake for hver krone du bruker. Ideell for barn mellom 6 og 17 år, bosatt i USA. Derivater (rediger), obligasjoner, derimot, har en tendens til å gi lavere avkastning over lange tidsperioder, men har også en tendens til å være mindre ustabile. Klikk her for å begynne å bruke Survey Junkie GRATIS og tjene penger på undersøkelser. Hvis du liker å spille spill online, kan dette være det beste undersøkelsessiden for deg!

Som jeg nevnte tidligere, dessverre er det undersøkelsessvindel der ute. Du kan få øyeblikkelig kr5 GRATIS når du registrerer deg. Ingen liste over de beste undersøkelsessidene ville være komplett uten i-Say-panelet fra Ipsos. 25 og kr50 for hver gjennomførte undersøkelse. For å vise for det publikum spør spørreundersøkelsen en tilfeldig gruppe mennesker om kjønn, alder og om de har eid en hund. Søk i bloggen, du kan se de mest oppdaterte prisene og tilgjengeligheten på Hashnests nettsted. De ønsker å forbedre produktene og markedsføringen, og de er villige til å betale store penger for informasjon som kommer direkte fra kundene. 50 og undersøkelser varierer fra kr0.

Det er mange titalls undersøkelsessider for å tjene penger på nettet, men ikke alle betalte undersøkelsessider er anerkjente, og noen er mer lukrative enn andre. Når du har fått 25 000 poeng, kan du få gavekort eller en PayPal-overføring, noe som gir deg litt fleksibilitet når det gjelder kompensasjon. Oversikt:, det brukes en rekke ruses. De er kjent for å ha mange undersøkelser tilgjengelig hver måned. ”Eier du motorsykkel? Når du kommer på hælene til Cambridge Analytica-skandalen og valget i 2020, bør dette gjøre deg enda mer mistenksom over hvor lett sosiale mediesider kan manipuleres. For mer informasjon, sjekk ut i-Say-anmeldelsen. De fleste undersøkelsesselskapene vil tilby utbetalingstjenester via sjekk, PayPal, gavekort og direkte innskudd. Du tjener kr5 per enhet for hver måned SavvyConnect er installert, opptil kr180 per år!

Hvorfor Vindale Research?

Swagbucks er tilgjengelig fra de fleste land i Amerika, Europa og Asia. Hvis det er tilfelle, kan det hende du må hente en deltidsjobb, starte en sidevas hjemmefra eller se etter uortodokse måter å tjene penger på fritiden. Som jeg sa i begynnelsen, du kommer ikke til å bli rik ved å ta undersøkelser for kontanter. Eller du kan bruke undersøkelser for å få andre fordeler, som gratisprodukter. Når det gjelder å ta forretningsbeslutninger, er data veldig viktig. De har eksistert i veldig lang tid og har vist seg å være pålitelige og enda viktigere et betalende undersøkelsesfirma. I mitt tilfelle bruker jeg det når jeg står i kø eller venter på noen. Jada, det er mennesker som kan tjene kr1000 eller til og med kr2020 i måneden, men de er i mindretall.

Dette nettstedet ga 75 undersøkelsesmuligheter, det meste av nettstedet vi testet. Det er virkelig betryggende, spesielt for de som er nye på betalte undersøkelsessider og som bekymrer seg for at de kan være en svindel. En av de beste undersøkelsessidene som er kjent som en av de mest vennlige undersøkelsessidene.

Tommelfingerregelen er at hvis du har det bra med PayPal-uttak, bør du bruke disse:

  • JustAnswer er et nettsted som ligner på Wonder, men med mer fokus på å hjelpe folk med leksene sine.
  • Du kan også tjene på å søke på nettet, spille spill, se på videoer, dra nytte av spesialtilbud og handle på Internett.
  • Som du sikkert har gjettet, hjelper dette nettstedet deg med å tjene penger bare for å gi din mening.

Panda Research

• Bla gjennom kategoriene. Registrer deg med MobileXpression her. Bitcoin slim fit t-skjorte, etter registrering kobler roboten deg automatisk med en megler. Registrer deg på PopulusLive »Branded Surveys Nettsamfunn med hyppige globale markedsundersøkelser Undersøkelser Hvem er de?

Alle av oss har prøvd ekstra inntektsalternativer på et tidspunkt i livet. Å ta undersøkelser er en av de mest fleksible sidevinklene du finner. Hvis du vil tjene penger hjemmefra, er NZ-undersøkelser på nettet en legitim kilde til ekstra inntekter, og The Panel Station tilbyr mange forskjellige online betalte undersøkelser. Registrering tar bare noen få minutter og er gratis. Vi utviklet denne guiden for å hjelpe deg med å lykkes og tjene penger. NiceQuest er gratis å delta og belønner deg med poeng. Ta undersøkelser, se videoer og meld deg på forskjellige tjenester for å tjene penger. “Når jeg trenger litt ekstra penger, har InboxDollars det!

Dette nettstedet er en mindre undersøkelsesaggregator, men den skiller seg ut. Nyhetsbrev for dagshandel, skriv ut handler til ekte papir og skriv ut begrunnelsen bak handelen og handelsideen, hva som gikk galt, hva du gjorde riktig. Det eneste som forhindrer at dette nettstedet rangerer høyere på listen min er minimum utbetalingsbeløp, som er kr50. LES VENNLIGST OPPDAGELSE. Er du syk og lei av å stresse med penger hele tiden? Meningene du gir kan til og med bli omtalt i nyhetene!

Registrer deg for betalte undersøkelser Storbritannia - med SurveyBee kan du komme i gang i dag!

Registrering er superenkelt - du kan registrere og logge deg på med Facebook-profilen din (og nei, de legger ikke noe til profilen din, og de vil ikke spam deg). Deres meninger om dagens økonomi. Selv om det ikke er teknisk et undersøkelsesside, gir dette muligheten til å motta gratis prøver hver måned bare ved å legge inn din grunnleggende informasjon. Den eneste ulempen er at mengden undersøkelser har en tendens til å være ganske lav. Det som trakk meg inn var det faktum at jeg kunne tjene litt ekstra penger hjemmefra. OneOpinion fungerer på et poengsystem der du vil tjene poeng for å fullføre undersøkelser. Til slutt fant jeg ikke noe på nettet som bekreftet eller avkreftet hypotesen min om at disse nettstedene solgte store mengder brukerdata. Undersøkelser sies å være varierte, men gavekortalternativene er mindre, så sjekk at de er for butikker du vil handle i før du oppsummerer mange poeng.

Gavekort starter fra så lave som kr5 (du trenger 793 poeng for det).

Paul Seager

Grip det nå mens det fremdeles er GRATIS! Spar deg litt hodepine, og se bare på de 14 beste anbefalte best betalte undersøkelsessidene på nettet. Abonnent logg , under arbeidskompromisset ville studiepoengene - hvorav mange utløp for snart to år siden - bli fornyet og forlenget gjennom slutten av 2020, sier folket, som ba om ikke å bli navngitt og diskuterer private overlegg. Det tar bare sekunder å gjøre, og de er et av de best betalte undersøkelsessidene i bedriften.

For å få mest mulig ut av Perceptive, sørg for at du fyller ut så mye informasjon som mulig.

Hvor Mye Du Kan Tjene

Min kone og jeg tok oss god tid og prøvde over 300 undersøkelsessider for å finne ut de virkelige tilbudene. Lære mer, når det er sagt, vil det fortsatt være utfordrende å lage og implementere en gjennomgående lønnsom strategi. Poeng krediteres kontoen din innen få minutter. Bli med GRATIS Begynn å tjene penger på undersøkelser. Selv om det tilbyr noen undersøkelser, får du også teste nye produkter og tilbud. Det er her de sender deg et produkt gratis, du bruker det i noen uker, så svarer du på noen spørsmål om det og får betalt for tiden din. De vil også donere et tre til "Trees for Knowledge" -programmet hvis du holder deg aktiv i 90 dager, noe som er ganske kult. Bare registrer deg med e-posten din, og svar på noen få grunnleggende spørsmål som inntektsnivå, rase, utdanning og helsespørsmål.

De har A + -vurdering hos Better Business Bureau og har vært i virksomhet i over 12 år, så du vet at de er legitime. Noe å være klar over: Slik sparer du med minimal innsats Glem ekstrem kupong! Swagbucks har vært i drift i flere år nå og har en A + -vurdering hos Better Business Bureau. Sterk digital gullfortelling, * Husk at alle investeringsmuligheter har en viss risiko. Årsaken til at du registrerer deg for dem alle, er at hvert undersøkelsesfirma vil sende deg noen få undersøkelser til innboksen din hver måned, så jo mer du registrerer deg, jo mer potensielle penger vil du tjene. Det er enkelt å komme i gang. Mange av disse vil ikke være like nyttige eller verdifulle for deg som kontanter, men noen ganger vil du være heldig.

Ta så mange betalte undersøkelser du vil og tjene ekstra penger.

De er legitime og pålitelige, og noen av de beste undersøkelsessidene der ute.

Siste Tanker

Hvis du laster ned ShopTracker-appen (tilgjengelig for din datamaskin eller telefon), synkroniser den med Amazon-kontoen din, og du vil motta et kr3-gavekort med en velkomstbonus. Her er våre favorittundersøkelsesselskaper: Krever de et forhåndsgebyr?

Disse forhåndsfiltringsspørsmålene hjelper forskningsbedrifter med å samle inn data bare fra personer som tilhører den demografiske undersøkelsen er beregnet på. Antallet undersøkelser du mottar kan være mindre, men denne undersøkelsen betaler, og betalingen skjer via PayPal- og Amazon-gavekort. Selvfølgelig er det noen som betaler mindre eller mer. Gitt, det vil ikke gjøre deg rik, og det vil heller ikke være inntekt du kan stole på å betale alle månedlige regninger. Hver gang du fullfører en undersøkelse, betaler de deg kr50 via PayPal innen 24 timer. De betaler kr3 omgående for hver undersøkelse som er gjennomført.

Så, hvordan kan du holde deg unna undersøkelsessvindel? Hvert poeng du tjener er verdt en inngang til konkurranser eller ett bud på en auksjon. I tillegg vil du gi verdifull forskning som brukes til å lage ekspertresponser og artikler på nettstedet til Pro Opinion.