Topp pengene misoppfatninger om Stay-at-Home mødre

Så som et arbeid hjemmefra mamma, har jeg gjort en god del av sidevinklene for å tjene ekstra penger, og gjennom hele reisen har jeg funnet noen fantastiske sideturer og jeg har funnet noen spillejobber som var bortkastet tid. Hvis du finner ut at du fanger feil i bøker eller artikler du har lest, kan du like å jobbe hjemmefra som korrekturleser. Ting å declutter og selge er: Du kan tjene mye penger på å gjøre dette, men det vil være avhengig av hva du selger, øye for hva du skal kjøpe og hvor mye tid du legger i det. Noe av arbeidet fra hjemmeforeldre jeg kjenner, har oppnådd slike bragder som:

Til syvende og sist har denne boka hjulpet mødre med å få barna sine på vei til å oppnå økonomisk uavhengighet. Les dette innlegget for en stor liste over nettsteder som betaler deg for å skrive for dem. Median timelønn for en veileder er kr23. Du kan tjene opptil 10% provisjon på flertallet av det som selges på nettstedet deres! Det er ikke et spesifikt svar som vil passe for alle, fordi hvert hjemmeværende morjobb er forskjellig, har et annet nivå av erfaring som trengs, mengde tid og andre forpliktelser, etc. Start søknaden din nå. Alt som blir sett på som et "bli raskt raskt" -program. Du kan selge stort sett hva som helst på Amazon i disse dager, og den beste måten å tjene godt på er å få noe til en lav avgift og deretter selge det for mye mer.

 • Jeg vet for alvor at hun er limet som holder hele denne operasjonen sammen.
 • En blogg er et nettsted du driver, og legger ut innhold relatert til emnet ditt - for eksempel er dette en personlig økonomiblogg hvor vi deler måter du kan administrere, tjene og spare penger på.
 • Bedriftseiere, bloggere og forfattere ansetter redaktører og korrekturlesere for å polere innhold på nettstedet, bloggartikler, brosjyrer, online kursinnhold, presentasjoner og mer.

Vi lurte på, hva er poenget? Jeg ønsket å finne et alternativ der jeg kunne være en hjemme-mor og tjene litt ekstra penger for å bidra til familieinntekten. Jeg var også på skolen, jobbet en deltidsjobb utenfor huset (motsatt av min manns plan), og jeg visste at å finne mer arbeid ville fremskynde gevinsten vår. Begynn med SurveySpot. De 12 måtene å tjene penger på som hjemme-hjemme vil gi deg ideer til å begynne å tjene mer penger for familien.

Deretter kan du sette opp Shopify-butikken din med produktene dine og få salg! Fiverr har et bredt utvalg av jobber som du kan velge mellom. Du har definitivt muligheten til å få en deltidsinntekt og til og med en heltidsinntekt fra å jobbe hjemmefra, så lenge du har stasjonen og kjaset! Det er ingenting som hindrer deg i å til slutt sette sammen et team av ansatte for å hjelpe deg, hvis du virkelig ender med å få mange bedrifter å gjøre dette for. Du styrer hvor mye eller hvor lite du tjener, alt fra mobiltelefonen. VIPKID designer en unik læreplan for lærere å levere engelskkurs online i en 1:

I det minste var jeg overbevist om at jeg måtte prøve. Få ordet om hva du gjør ved å fortelle venner, gi prøver til bloggere eller folk du tror har riktig innflytelse for produktet ditt. Men innsatsen er verdt det. Men hvis jeg vet noe, er det at ingenting er så motiverende som å ville gjøre et hjemmeopphold mammajobb til virkelighet! For en full liste over frilansstjenester du kan tilby på Upwork, klikk her. En flott måte å markedsføre deg selv som spøkelsesforfatter eller artikkelforfatter er å starte en profil på Upwork. Bunntekstmeny, 50 av dem var ulønnsomme:. Da ble sønnen min født. Materialkostnadene dine er lave, noen ganger til og med gratis, og du gjør bare ting som sliping, etterbehandling, stramning og/eller maling.

 • Du kan spørre direkte til eiere eller bloggere for små bedrifter om arbeid eller se på frilans nettsteder som Freelancer.
 • Dette er en veldig kreativ metode for å tjene penger til hjemme-mødre.
 • Jeg har jobbet med bloggere som M M og Making Sense of Cents, redigert salgssider, og jeg har også redigert lyrikk og jobbet med en bok for en finansguru.

Tjen penger på Pinterest

Har du noen muligheter til å legge til listen? Men jeg har nå nådd poenget med å tjene mye mer enn jeg noen gang ville ha i arbeidsstyrken. Tjen penger og belønning for å ta undersøkelser! Hvis du anser deg som en god lytter, har en god kommando på det engelske språket og en anstendig skrivehastighet, kan det å transkribere være bra for deg! Begynn med å sjekke nettsteder som Wizzley, et nettsted som lar forfattere registrere seg og bli med uten å måtte betale noen avgifter.

Det er mange nettsteder, blogger og bedrifter som søker innhold. Vi håper at dette innlegget har åpnet tankene dine for akkurat det som er mulig når det gjelder å tjene inntekter som et hjemmeværende mor. Husk å lese denne artikkelen om salg på Etsy før du åpner butikken. Hei barna dine vokser opp til og leser ikke lenger barneklassikeren som The Runaway Bunny. Posene våre kan inneholde så mange som femten komponenter hver. Ideen (antar jeg) er at hvis du virkelig vil jobbe med dem, vil du gjøre litt arbeid med å finne ut hvordan du registrerer deg.

 • En generell idé vil være rundt kr47 per time hvis du er rettet mot kunder med lavere inntekt eller kr297 per time for kunder med høyere inntekt.
 • Det er aldri slutt!
 • En sidevas er en kilde til sideinntekter som du tar med deg rundt det vanlige tidsplanen eller arbeidet ditt.
 • Hvis du har en tenåring som ønsker å tjene litt ekstra penger, sjekk ut denne listen!
 • Kanskje hun er en enslig mor, eller familiens budsjett er virkelig bare for trangt.
 • I så fall kan det være verdt det å ta en tur til den som gjør dem for en bedre avtale og et større utvalg.

12 Stay at Home Jobs

Hvordan bli en tilknyttet markedsfører? Men andre er i stort behov for noe, uansett for å tjene penger hjemmefra fordi de ønsker å være hjemme-hjemme-mødre i en kultur der en inntekt ikke alltid gir alle familiens behov. Og ja, dette kan gjøres online som en av de enkle datajobbene, enten du er på datamaskinen din eller til og med din mobile enhet. Markedsdeltakere, og endringene i disse kursene bestemmes av mange handelsmenn som kjøper valutaer med andre valutaer og gjør vurderinger av hva hver er verdt i forhold til hverandre. Min venn lager forhåndskuraterte kasser (og lager din egen kasse) for en rekke mennesker som bor i Canada. Du viser dem at foreldrene er uavhengige.

Det kan også være byråer i ditt område som fokuserer på å plassere frilansere, så spør rundt og gjør et Google-søk for å se hva som dukker opp. Så en dag hjalp jeg mannen min med å skrive arbeidsgjennomgangen hans for slutten av året, noe som vakte oppmerksomheten til en av hans kolleger. Hvis du elsker å hekle, strikke, perle, NOE noe, kan du selge det på Etsy. Dette krysser definitivt en linje for noen mennesker, men å "gi" plasma kan være en jevn inntektskilde. Jeg ser massevis av "hvordan vi levde på en lavinntekt" -artikkel som flyter rundt... men faktum er at vi bor i en veldig kostbar del av landet, og generelt vil "en lav inntekt" bare ikke kutte det her.

Mange av disse ideene for å tjene penger hjemmefra involverer et slags ferdighetssett eller har noen oppstartskostnader. Hvis du lurer på hvordan du kan tjene penger som hjemmeboende mor, har du noen forskjellige alternativer. Når lærte du å byttehandel på markeder? I følge goBaby-siden kan du tjene inntil kr600 per måned i inntekt ved å leie ut varene dine. Søsteren min kjøpte nylig Canon EOS Rebel T6i Body, og hun tar UTROLIG bilder (hun har bokstavelig talt INGEN erfaring i det hele tatt), hun kjøpte også Canon EF 50mm f/1. Selv om det kan ta litt tid å bygge opp porteføljen din og lage riktige forbindelser, er det mye penger å tjene på Freelance Writing! 23 per time, hvor de 10% av helsetrenerne tjener kr100.000 og over.

Selv tok jeg opplæringen, ble med på et byrå og gjorde jobben en stund!

Pinte~~POS=TRUNC

Du trenger ikke å være en profesjonell skribent for å bli blogger. Evan av evantube, sÆRLIG før de ble rike. 50 per unse på nettstedet de kunne tjene kr2625 per måned ekstra. Både mannen min og jeg jobbet, så vi tok barna våre på barnehage klokka 8, og hentet dem klokken 5:

 • Men det er verdt å være tydelig at 100% bærekraft ikke eksisterer.
 • Verkstedet hennes dekker fem skilt korrekturlesing kan være en god passform for deg og hvordan du begynner å bestille kunder.
 • Visst kan disse være helt legitime, men altfor ofte ender det med at det koster personen mer penger enn de noen gang tjener.
 • Selv folk uten barn foretrekker ofte onlinejobber som lar dem være hjemme.
 • Hvis du vil dele dine reiseopplevelser og råd med ikke bare familie og venner.
 • Jeg tjener penger bare på folk som leser artiklene mine fra annonser.

Frilans-forfatter

1 million kvinner i USA som er hjemmeværende mødre (takk, Census data). Men hvordan får du bloggtrafikk? Å finne gode måter å spare penger kan gi familien din tusenvis av dollar på bankkontoen din hvert år. Hvis du går denne ruten, må du bare huske å ikke pålegge dine venner og familiemedlemmer. Du vil bli overrasket over hvor mye rot du faktisk har. Jeg anbefaler å ta dette GRATIS 7 dagers e-postkurs om hvordan du kan begynne å selge på Amazon fra en mamma som tjener full tid på å gjøre dette. Det er også online muligheter som kan gi deg inntektene du trenger for å være hjemme og tjene det familien trenger for å overleve og trives. I all vår daglige omgang med partnere ser vi også kontinuerlig etter det menneskelige ansiktet i virksomheten.

Hvordan er det mulig å kombinere slike prinsipper med kommersiell helse?

Dataregistrering

Enten du kjenner fødselsyoga eller lever sparsommelig, kan du lage og selge et kurs om stort sett hva som helst. Hvis jeg gikk tilbake på jobb og betalte noen for å se på babyen min, ville jeg ikke bare være med ham på dagtid... Jeg ville bokstavelig talt jobbet et par hundre dollar per uke (etter barnehagekostnader og transportkostnader). Sørg for å sjekke alle juridiske krav for staten eller landet for dette alternativet. Vi får mesteparten av inntektene våre fra noen fantastiske merkevarepartnerskap og ble absolutt hjulpet underveis av kurset Making Sense of Sponsored Posts - igjen drevet av Michelle, og søsteren Alexis.

Spesielt når du vurderer MyPoints Print, kan du lagre og tjene kuponger med stabler i Ibotta. Jeg har det veldig gøy med alle de små sidearbeidene mine også. I løpet av de siste 100 årene, og de siste 20 årene, og de siste 10 årene, vil du sannsynligvis se en avkastning på rundt 9 eller 10% etter gebyrer. Fra deltidsjobber perfekt egnet for mødre hjemme og til jobb-hjemme-stillinger. MyPoints er en app som betaler deg for utskrift og bruk av kuponger. Det er selvfølgelig flere bloggere som tjener forskjellige beløp, men det er bra for å gi deg en generell oversikt.

 • Du kan lære alt du liker... fra programmering av datamaskiner og Photoshop-triks, til å lage mobile apper og ekspertfotografering!
 • Det er viktigere enn noen gang for merkevarer å ha en sterk tilstedeværelse på sosiale medier, og de trenger mennesker som kan hjelpe dem med å administrere sitt online utseende.
 • 1 miljø fra hjemmets komfort.

Oppretthold Karrieren

Jeg personlig tjente over kr650 000 i fjor fra bloggene mine, men jeg gjør dette på heltid og har lagt ned 5 års arbeid for å bygge det opp til det. Noe markedsføring på flere nivåer er ikke verdt det. Du kan markedsføre klær, mat, sminke, bøker, vesker... stort sett alt du bruker og elsker. Få gratis penger bare for å registrere deg, hvordan starte en lønnsom blogg på 7 dager? Trenger du mer av en hånd som holder i dette? Men det tok over halvannet år før vi tjente noen "ekte" penger. Som en hjemme-hjemme-mor kan du tjene mer penger enn mange mennesker som jobber utenfor hjemmet. Hvis du elsker å hjelpe andre å lykkes, er coaching en annen måte du kan tjene penger på.

Savnet en frist? Selv om du ikke har en undervisningssertifisering, kan du fremdeles finne arbeid som online-lærer. Bittrex.com, det viktigste kjennetegnet ved Bitcoin som skiller det fra tradisjonelle valutaer er at det er desentralisert, uten at sentralbanken kontrollerer det. Avhenger av om du gjør en god jobb med å få ordet ut.

Visste du at du ikke engang trenger dine egne produkter eller tjenester for å tjene en heftig lønnsslipp? Det fine er at du ikke trenger å være en ekspert for å gjøre dette. Når vi lærte dette, visste vi at vi ønsket å velge den grønnsakbruntruten. Hvis du vil ha en praktisk liten kalkulator for å se hvor mye penger investeringen din vil tjene, avhengig av hvor mye du legger inn hver måned, kan du bruke Dave Ramseys gratis online kalkulator for investering.

Finn oss på Facebook

Som en mysteriumshopper fra Market Force, får du betalt for å spise og handle gratis hos favorittmerkene dine. Mine favoritt lønnsomme nisjer er: I tillegg kan du komme i gang med en gang! Sørg for å sette opp noen tilknyttede kontoer med Amazon Associates, og anbefaler et produkt som vitaminer og fortell dem hvor du kan kjøpe det på Amazon eller andre produkter som støtter din YouTube-kanalnisje. De fleste bloggere betaler mellom kr25 og kr45 per artikkel på 2020 ord.

VIPKID er en online engelsk utdanningsplattform for øyeblikket med 200 000 K-12 kinesiske studenter og 20 000 lærere (de fleste er i USA og Canada). Hvis du er interessert i å lære ferdighetene som trengs for å kjøre Facebook-annonser for små bedrifter, dekker Facebook Side Hustle Course det hele. Å være trener kommer i alle former: Denne teknikken, kalt deal stacking, er hvordan du kan spare stort! Bilen din er dekket av deres ansvarspolicy på 1 000 000 dollar under hver leie, og dekker skader på eller tyveri fra bilen din uten utgifter. Jeg trengte å finne et legitimt opphold hjemme mamma jobb som betalte bra.

Lei Ut Babyutstyr

Bare det å søke på Facebook kan gi deg mange slike lokale grupper å legge ut annonsen din på. Moren min gjorde hår og negler hjemmefra i 20 år. Redaksjonell politikk, noen har utnyttet det. Hvorfor ikke spørre fem personer i nærheten av deg hva de synes du er gode på eller ville elske for deg å lage eller skape for dem. Snakker om barn, her er noen legitime måter for barn å tjene penger på nettet.

Det har jeg absolutt ikke, og jeg får den vakre moren min til å se gjennom artiklene mine før jeg legger ut bare for å få et øyeblikk igjen. Sjekk ut swag-dollar her og få en bonus på kr5 dollar for signering ved å klikke her! Å lage et budsjett og finne måter å spare familiepenger på er ikke så vanskelig som du tror, ​​og dollar vil legge opp. Ikke hold dine spesielle talenter for deg selv. Selg arkivfotografier nettet, snarere vil du få betalt et sted nedover veien. Jeg trengte å finne en EKTE jobb som jeg virkelig kunne gjøre hjemmefra for å tjene penger. Du skjønner, jeg var der - en ny mamma, følte at jeg ikke hadde peiling på hvordan jeg skulle ta vare på et spedbarn og en ektemann, PLUS administrere huset mitt OG finne ut en måte å hjelpe med å få inn penger. Du skjønner, jeg hadde en heltidsjobb da de eldste guttene mine var små. Det er den slags usannsynlig.

Så hvis du har en fersk kvittering tilgjengelig, kan du laste ned appen nå og se hvor mye du kan tjene. Ovennevnte Gina Horkey har en fantastisk liste over 200+ FREELANCE WRITING nisjer (og undernisjer) for å starte din frilansskrivingvirksomhet. InboxDollars betaler deg for å se videoer, søke, handle, ta undersøkelser og mer.

 • Jo flere undersøkelsesnettsteder du registrerer deg på, jo mer vil du tjene.
 • Hvis du liker å skrive og vil tjene penger hjemmefra, kan du tjene kr500 eller mer per måned bare ved å skrive artikler online som frilanser.
 • Gå med nettsteder med godt omdømme som ikke krever at du registrerer deg for et gebyr.

Flere Pengehacks

Med de to onlinejobbene (som jeg enkelt kunne gjøre under nattetid eller om kveldene) kunne jeg få inn rundt kr200 per måned. Hvis du strikker barnas gensere, lager gjenbrukbare bleke foringer, gjenbruk gamle gensere eller til og med maler landskap på fritiden, kan du vurdere å selge kunst på Etsy. Jeg tjente en veldig liten inntekt den første måneden, men jeg har holdt meg fast med den og tjener nå rundt kr6000 per måned ved å plassere Amazon Associates-lenker på nettstedene mine. Hvis du ikke vil kjøpe noe, er det greit å være fast og gå bort, men gjør ditt beste for å være hyggelig med det. Hver leietaker blir grundig vist for din sikkerhet. Det er ikke for vanskelig for folk flest å tjene nok til å betale mobiltelefonregningen.

En annen måte å tjene penger på er å starte opp din egen virksomhet, med ideer som blogging, salg på Amazon, life coaching og mer. Canadas raskest voksende online megling, likevel, som alltid, er det viktig å undersøke dine personlige investeringsmål og være realistisk om hvor mye du er villig til å betale for ekstra tjenester (hvis du velger å velge et av de større meglernavnene). Vi planla for denne endringen i økonomien (ved å spare den ene inntekten og leve på den andre - beste tipset noensinne) og var forberedt på det som lå foran. Eatbch - bitcoin cash community har samlet inn over 10.000 dollar for å mate sårbare sørsudanesere. Det er greit å invitere dem til fester. Uansett hva du bestemmer deg for å gjøre, så vis at du er i godt selskap hvis du er en mor som er hjemme og som vil tjene penger hjemmefra. 95/måned gjennom vår eksklusive lenke med Bluehost. Å sette barna i barnehage er vanvittig dyrt, men å være hjemme hos barna betyr å tjene mindre penger. Så går vi for to forskjellige kjøretøy, bare en megastørrelse, eller en kombinasjon av bil og campingvogn eller en hestekasse?

Lag en nettbutikk med Drop Shipping Dropshipping er en metode der du kan selge tredjepartsprodukter fra Drop Shipping Company uten noen gang å se eller sende varen. Stadig overveldet av penger! Disse damene lager skrivetiden sin på samme måte som jeg gjør - jeg skriver nesten alle blogginnleggene mine på lur tid, eller om kvelden, eller så holder jeg meg litt senere og skriver mens babyen min sover. Jobben til en sosial mediesjef er å sikre at merkevarer har oppdaterte sosiale medier som engasjerer fans og forbrukere. Hvilke andre måter kan du tjene penger på som hjemme-hjemme? Hvorfor ikke dele dem og tjene penger underveis? Du kan ta denne inntektsideen til neste nivå ved å starte din egen Shopify-butikk. Hva er tipsene dine for byttehandel på markeder?

Dette vil åpenbart variere avhengig av husholdningenes inntekt, men det kan være 15-40% for føderale skatter alene.

Åpne en Etsy Shop

Du trenger ikke en gang å se etter klienter som trenger slike tjenester, takket være nettsteder som UserTesting. De fleste tenker på en hjemme-mødre som en kvinne med en ektefelle som skal ut på jobb mens hun holder seg hjemme hele dagen. Seriøst, det er det. Det virker kanskje ikke så mye, men stikk det på en sparekonto, og det er kr50 mer enn det du hadde før! Sjekk hva lignende varer selger for, ta ordentlige bilder (dette er veldig viktig), skriv en nøyaktig beskrivelse og få salg. Hvis du trenger å rydde plassen din med gamle ting du ikke bruker lenger, kan du like godt få betalt for å gjøre det!

Ta En Lokal Med Deg

De betaler opptil kr75 per undersøkelse/gjennomgang! Bare fordi DU vil bli et hjemmeværende mamma som jobber, betyr ikke det at alle velger den ruten! Det er mange nettsteder som ønsker å kjøpe digitale bilder. Det gjør deg kanskje ikke til millionær, men det er ekstra penger du kan tjene bare noen få minutter av tiden din! Jeg elsker ikke å tjene penger på denne måten, fordi jeg ikke føler at det lønner seg bra for tiden og kreftene som følger med - MEN noen elsker det, og det kan være en enkel mulighet til å tjene gavekort og poeng. Det avhenger også av modellen din, gjør du 1 til 1 coaching eller gruppetrening? Jeg kunne aldri drømt om at det skulle bli en jobb på heltid (ja, jeg ble advokat, men jeg begynte å tjene mye mer på bloggen min enn jeg kunne ha som advokat, så jeg praktiserer ikke jus lenger).

Avhenger av hva du vil selge.

Hvis du vil starte en blogg, har jeg detaljert alle trinnene i hvordan jeg starter en WordPress Blog-artikkel fra bunnen av! Bli hjemme mødre kan dra nytte av dette alternativet og fortsette å motta passive inntekter når det hele kommer sammen. Det er en hel prosess hos meg. Hvert nettsted er forskjellig. Alle med vaskemaskin, tørketrommel og strykejern kan gjøre dette. Jeg ønsker ikke at noen SAHM skal føle seg skyldige for at de IKKE har jobbet.

44 Beste hjemme-morjobber

Hvis du har klær i god stand (barn eller voksne), leker, brukte apparater eller til og med en samling du beskjærer, kan det hende du kan tjene et rimelig overskudd på disse nettstedene. Du tjener tilbake penger bare for å handle som du pleier med Ebates. Hvis du er forsiktig, kan transportutgiftene dine gå ned når du ikke lenger pendler til jobb. 5/5 - 278 000+ stemmer iPhone: Akkurat som du kan selge sko på nettet, kan du også selge disse klærne på nettet som nettsteder som Ebay. Du kjører din egen bil, angir din egen arbeidstid og tjener kr35 per time. Hvorfor kan du ikke ha familietid og arbeidstid og få det til å mesh godt sammen?

Å lære å byttehandel i markeder kan være en utfordring og til og med en konkurranse blant reisende når de prøver å finne ut hvem som kan få den laveste prisen. DVD-er, bøker, brettspill. Men i all alvor er det mange grunner til at det å jobbe hjemmefra har en slik appell for mødre, og det er ikke bare fordi du får mer tid med barna (selv om dette tydeligvis har mest appell). Se hvordan du kan tjene penger på å vaske.

Finn ut mer om Swagbucks og hvordan jeg bruker den til å betale for julehandelen, tilbake til shopping på skolen og mer! Blogging kan være en god mulighet hvis du elsker å dele erfaringene dine, eller hvis du har kompetanse innen å sy, strikke, lage mat, bake, reise, hagearbeid, budsjettere eller foreldre, for å nevne noen. Hvis barna ikke er på skolen ennå, er sannsynligvis tiden du må vie til en utenforstående jobb før de våkner, under lur og etter at de er i senga. Hvis du er en hjemmeværende mamma og er interessert i å tjene ekstra kr500 (eller mer!) Det blir tøft. For meg vil dette alltid være "jobben som slapp unna". Amazon har et tilknyttet program som lar hvem som helst registrere seg for en konto og deretter tjene en provisjon hvis noen kjøper noe fra Amazon ved å bruke den spesielle lenken de gir deg.

Facebook Annonsespesialist

Det er mye å ta hensyn til når det gjelder samsvar, og kvalifikasjonene og sertifiseringene du trenger. Kommisjon-fri aksjehandel, marginkontoer, kalt Debet Money, tilbys Active-, Trader- og Day Trader-kontoer. Dette vil være annerledes for hver familie, avhengig av situasjonen din, når du starter og hvor mye du har råd til å investere. Aktive brukere med høyt omdømme tjener ekstra kr50 + per måned i bare 5-10 minutter om dagen og hører på noen håpefulle musikktalenter. For best resultat, sørg for at nettleseren din godtar informasjonskapsler. Vår mentor Sarah Titus tjener utrolig mye på Shopify - hun tjente 52.060 dollar i den første måneden på Shopify!

Jeg er IKKE et teknisk geni. Hvis du elsker barn og er glad for å passe på andre barn så vel som dine egne, samtidig. Klikk her for å registrere deg for Swagbucksand begynner å tjene i dag. Den nærmeste tingen til en "tryllestav" for blogging er Elite Blog Academy. Oversikt over profitttrailer 2020, profitTrailer har også 10 forhåndsdefinerte strategier basert på din risikoappetitt. Beregningene mine viser at en hjemmeforelder som tjener bare kr300 per måned faktisk tjener tilsvarende 50 000 til 76 000 dollar. Er du på Instagram?