Bli rik med utbytte eBok av Marc Lichtenfeld

Dette kan tillate deg å fremheve en aksje i porteføljen din og gå dypere inn i den. Når det er sagt, er antall selskaper å investere i overveldende. Jeg tror også det har en større effekt på investeringsresultatene enn sparepengene våre.

 • Ved hjelp av forfatterens egenutviklede system 10-11-12 lærer du hvordan du kan generere inntektene du trenger kvartalsvis eller til og med månedlig.
 • I tilfelle AT&T er det vanligvis 1-2% per år.
 • Tusen takk for at du ble med på denne episoden av Your Do Over-podcasten.
 • For de fleste investorer er en sikker og forsvarlig pensjon prioritering nummer én.
 • Denne artikkelen vil vise at investorer virkelig kan bli rike av utbytte.
 • Med rik veiledning til å finne og investere i disse unike, men konservative og velprøvde aksjene, er rik på utbytte den eneste boken om utbytteinvestering du noensinne vil trenge.

Til slutt falt imidlertid aksjer, og disse investorene satt hverken med kontanter eller kapitalvurdering. Jeg leste en annen bok! Ser du magien med utbytte? Metoden er enkel (selv om utførelsen kanskje ikke er): Hans arbeid har blitt omtalt på WSJ. I følge Bloomberg LP, for eksempel de siste 50 årene, returnerte de høyeste aksjene på 20% i S&P 500 14. For å holde meg orientert og sørge for at ingenting har endret seg med den langsiktige avhandlingen min, skummer jeg selskapets kvartalsvise inntektsrapporter i løpet av året.

Av S&P 500 gevinster hele tiden utgjør utbytte 42% av historiske gevinster! 2 mottar en årlig inntekt på kr60 000 netto i skatt og har en spareprosent på 2. Så lenge en investor opprettholder streng disiplin over sin tidshorisont og sparerate, er det høyst mulig å bli rik på utbytte. Det er akkurat her de fleste investorer, spesielt inntektsorienterte, bør parkere pengene sine akkurat nå. Du kan sette deg selv på vei til en levetid med markedsknusende avkastning og netter med bekymringsfri (i det minste om porteføljen din) søvn. Frilans-forfatter, la oss nå se på noen potensielle inntekter fra en blogg med ekspertstiler som Blog Tyrant. Jeg har fortsatt noen midler som jeg bruker for å prøve andre ideer (handel eller hva som helst), men mesteparten av pengene mine er i aksjer som har betalt et stabilt, om ikke økende, utbytte i årevis.

08 i kontantutbytte hvert år. Mange aksjer med høy avkastning har veldig usikre fremtidsutsikter og kan til og med gå konkurs. Her er en kort rapport om funnene våre:, noen handelsroboter der ute er ekstremt risikable og svært spekulative. Minst en gang i året ser for å se om utbetalingsgraden har økt, eller det er en nedgang i kontantstrøm, inntjening eller salg eller det er en endring i utbyttepolitikken. Passiv inntekt har blitt et stort tema nå om dagen.

Produktnøkkelfunksjoner

Med utbytte får du en del i overskuddet til selskapet uten å selge aksjen. 6% til nye aksjonærer. Med rik veiledning til å finne og investere i disse unike, men konservative og velprøvde aksjene, er rik på utbytte den eneste boken om utbytteinvestering du noensinne vil trenge. Slike eksempler inkluderer verdens største forsikringsselskap, Allianz, legemiddelgruppen Novartis, forbruksvaregiganten Procter & Gamble og hurtigmatkjeden McDonald's.

På slutten av dagen innser de mest effektive investorene viktigheten av å tenke på egen hånd og følge en prosess som er i tråd med deres mål - uavhengig av hva aksjens “eksperter” sier. På lang sikt kan de til og med bli rik. Nyheter, angrepet ble stoppet i løpet av noen dager etter at det ble oppdaget på grunn av nødlapper som ble løslatt av Microsoft. Dette innlegget har mine personlige notater fra boken "Bli rik med utbytte" av Marc Lichtenfeld.

Så hun trenger en anstendig avkastning. Gammeldagse telekom AT&T (NYSE: )Så kom Jeff Immelt. Med en høy sparerate, robust investeringsavkastning og en lang nok tidshorisont, vil dette føre til overraskende rikdom på lang sikt. Abonner på podcasten slik at du får øyeblikkelig tilgang til de nye episodene våre. At & T har mange års historie med vellykket utbytte. Mer sofistikerte individer trenger imidlertid ikke utelukke alternativer til utbyttedrevet investering.

Utbetalingsgrad, som er utbytte delt på nettoinntekt, bør være 75% eller mindre (jeg liker også å se på utbytte som en andel av fri kontantstrøm og kontantstrøm fra driften).

Shipping

Mange av dem krever ikke provisjoner eller gebyrer, og vil sette opp planer for å ta ut midler fra bankkontoen din for automatisk å finansiere DRIP-kontoen din for regelmessig å kjøpe flere aksjer (eller brøkdeler av aksjer avhengig av aksjekurs) i selskapet investeringsdatoer. Evnen til potensielt å øke avkastningen ved bruk av et system som The 8 Rules of Dividend Investing. Faktisk beveger det seg ikke i det hele tatt.

Hva Er Et Utbytte?

Det disse selskapene har til felles er at de tjener mye penger selv når tidene er dårlige økonomiske, og fortsetter å betale ut rundt halvparten av fortjenesten til aksjonærene, år etter år. Cryptocurrency guider, det arbitrage generelt betyr er at du ser en mulighet til å kjøpe en eiendel på et sted for en viss pris, og selge den umiddelbart på et annet sted til en høyere pris. Som du kan se de siste 4-5 tiårene, har utbyttevekstaksjer overgått hele markedet. Lichtenfeld er også positiv til leverandøren av mobiltårnet Crown Castle (CCI - Get Report), som har sett aksjene sine falle 1.

Christmans Windham House - familietradisjoner og service av høy kvalitet

Hvordan sammensette formuen din gjennom utbytte. En disiplinert tilnærming til å investere vil tvinge deg til å ignorere hva andre mennesker gjør. Til tross for dette er investering i utbyttevekst fortsatt en av de mest enkle, repeterbare måtene å bli rik på. Den mest åpenbare grunnen til å kjøpe utbytteaksjer er imidlertid for inntektene de genererer for investorer. Men utbyttet er tredoblet siden 2020, og aksjen er verdt nesten 5 ganger mer enn den var. For enkelhets skyld vil jeg anta at investorer har en 100% tildeling til aksjepapirer. Denne "resultatindeksen" inkluderer årlig utbytte for de 30 selskapene, som om de hadde blitt reinvestert med en gang av investorer.

Vi blir kastet tusenvis av plasser hver dag i form av utbyttebetalende aksjer. Denne investorens ekstremt lange tidshorisont hjelper til med å kompensere for den lave sparepraten deres, og etterlater dem et pensjonsegg nesten like stort som eksempel 1. Investoren kan trekke seg mer hvis de er villige til å redusere kapitalbasen i porteføljen.

Det er på toppen av økninger i aksjekursen på 6 673 euro på 10 år og 25 413 euro på 20 år. Denne uvurderlige guiden er skrevet av en 19 år gammel veteran fra aksjemarkedene, og viser deg hvordan du kan sette opp investeringene dine for minimalt vedlikehold og høyere avkastning, slik at du kan samle formue mens du fokuserer på de tingene som betyr noe. Det er menneskets natur å velge veien til minst motstand og eksternalisere beslutninger fylt med usikkerhet (i. )

 • 400 i løpet av en sesong, og karrieren hans på basis av prosentandelen.
 • Graham og vurderte det 5 av 5.
 • Når folk blir mer opptatt og stresset, prøver de å søke etter alternative inntektskilder.
 • Her er en DRIP-portefølje på 10 aksjer som kan stå som en kjerneportefølje for de som søker å bli rik sakte, samtidig som risikoen for å falle følelsene deres blir redusert mens de bygger rikdom på lang sikt.
 • Start en gratis 7-dagers prøveversjon av Premium Membership til GuruFocus.
 • Effekten av skatter og avgifter på porteføljens resultat.
 • Dette er Marcs egenutviklede system.

Takk!

Zuckerberg 99 Foretrukne aksjer 101 Sammendrag 103 Kapittel 7 Hva du trenger å vite for å sette opp en portefølje 105 Oxford Income Letter Portfolio Et eksempel 107 Konfigurere porteføljen 110 Utbytte 114 Utbetalingsgrad 116 Utbytte Vekstrate 121 Spesielle utbytter 125 Sammendrag 128 Merknad 128 Kapittel 8 10 11 12 System 129 Utbytte 129 Utbytte Vekst 130 Utbetalingsgrad 131 Formel 131 Tall 143 Når du skal selge 150 Sammendrag 153 Kapittel 9 DRIPs og planer for direkte kjøp 155 Sammendrag 160 Kapittel 10 Bruke alternativer for å turbolade dine avkastning 163 Dekket samtale: De rangerer utbytteaksjer fra høyeste (5) til laveste (1) avhengig av sannsynligheten for å øke utbyttet de neste 12 månedene. Jeg har nylig lest en investors tweet som sa at han så på sine beholdninger hver dag på praktisk talt timebasis. Dette lar dem spare kr1500 per år for å investere i aksjer. Deres endelige porteføljeverdi på ~ kr722 000 vil gi en passiv inntekt på kr14. Utbytteaksjer er en måte å senke risikoen som følger av volatilitet i daglige/månedlige/årlige aksjebevegelser.

9% avkastning med 11% årlig vekst de siste fem årene, og mer enn to tiår med å heve utbetalingene hvert år. Med rik veiledning til å finne og investere i disse unike, men konservative og velprøvde aksjene, er rik på utbytte den eneste boken om utbytteinvestering du noensinne vil trenge. Trinn 3 - bli med i et bitcoin mining pool, bFGMiner Med tillatelse fra BFGMiner Hvis du har noe å gjøre og leter etter en tilpassbar Bitcoin-gruveprogramvare, kan du ikke se lengre enn BFGMiner. Selv om deres portefølje utelukkende er sammensatt av utbytteaksjer med lavt avkastning som gir 2%, genererer de fortsatt mer enn kr80 000 i utbytteinntekter per år - mer enn lønnen på deres forrige dagjobb.

Ved å klikke på eller navigere på nettstedet, samtykker du i å tillate oss å samle informasjon på og av Facebook gjennom informasjonskapsler. Kr spy # -valg - dagshandel krever 10/3-sprett ..., næringsdrivende var i stand til å måle en ubalanse i ordre-flyt basert på tilgang til nivå II sitater. Mer fra Investor Toolkit: Resultatet er at aksjekursene fortsetter å stige og stige, til tross for udiskutable økonomiske og politiske risikoer.

Vår favoritt Funko

Å investere i høykvalitets utbytteaksjer med en avkastning på rundt 3% ville skape en portefølje med årlig utbytteinntekt over kr100 000; ikke en dårlig pensjon i det hele tatt - spesielt med tanke på at denne inntekten sannsynligvis vil fortsette å stige med høykvalitets utbytteaksjer. Konklusjonen hans? Dette viser at en investor kan bli rik på utbytte. Til tross for dette, har de fleste tyskere fremdeles en tendens til å foretrekke risikofri investering med null renter; bare en av ni tyske statsborgere investerer i selskaper enten direkte gjennom aksjer, eller indirekte via fond. Som et resultat ser noen utbytteinvestorer som ikke trenger å maksimere inntekten med en gang, i stedet se bort fra aksjer med høy avkastning. Invester i å anskaffe et nytt selskap og øke avkastningen på investert kapital. Spill gjerne på kalkulatoren med forskjellige tall, men å leve av utbytte er absolutt mulig. Til tross for dette er investering i utbyttevekst fortsatt en av de mest enkle, repeterbare måtene å bli rik på.

Du kan bare fortsette å investere penger over 15-20 år og investere utbytte på nytt. Med en portefølje verdsatt til kr1. I følge The Little Book of Behavioural Investing er fotballstraff fordelt 1/3 venstre, 1/3 sentrum og 1/3 høyre. For det første, la oss sammenfatte fordelene ved aksjeutbytte. “Finansiell frihet” er et vanlig tema i forestillingen, og mange forskjellige måter å oppnå det er dekket. Og når det skjer, lønner seg utbytteinvestering enda mer, fordi du samler flere andeler for å dra nytte av den kapitalvurderingen. Med urealiserte gevinster og tap som svinger gjennom hele dagen og påvirker ens nettofordel, kan det være ganske fengende å se en portefølje veldig nøye. Spar penger (jo mer, desto bedre) fra ansettelsen ved å bruke mindre enn du tjener.

Vanligvis hvis du ser på selskaper med høy avkastning, øker de ikke utbyttet med stort beløp hvert år. For enkelhets skyld vil jeg anta at investorer har en 100% tildeling til aksjepapirer. Den mellomstore nordøstbanken, som andre banker, vil bli hjulpet av Federal Reserve når den endelig styrker renten. 4k årlig fra et meget rimelig utbytteutbytte på 2%. Tross alt er matematikken ganske enkel på papir - en aksje som gir 8% betaler meg dobbelt så mye årlig inntekt som en aksje som gir 4%. Investorer velger utbytteaksjer av forskjellige årsaker.

Kontoor Brands: Utbytteinntekt

(49) Utbytteaksjer, konkluderer forfatteren, er en bedre investering enn søppelobligasjoner. Han sløser ikke med tid eller energi på å lure på hvor markedet kommer videre. Disse inkluderer: Dette virker ikke som en høy nok hastighet til å virkelig gjøre noen rike. Effekten av inflasjon på den virkelige verdien av en dollar. Sparingsgraden påvirker hvor mye vi må investere; tidshorisont påvirker hvor lang tid vi må investere.

Returner kapital til aksjonærene i form av å kjøpe tilbake aksjer og dermed øke EPS (Resultat per aksje) eller ved å gi utbytte.

Trivia Om Bli Rik Med Div...

Jeg oppfordrer alle til å komme til sine egne konklusjoner og til slutt eie beslutningsprosessen. College admissions essay editor, finn ut om butikker skylder deg penger. Disse firmaene - spesielt de med høyere gjennomsnittlig vekst i utbytte - vil øke utbytteinntektene til eller over inflasjonsnivået og hjelpe kraftinntektene fremover. Jeg likte denne boka og syntes innsikten var rasjonell og kunne brukes generelt. Rike mennesker fortsetter ofte å jobbe fordi de liker det. Denne uvurderlige guiden er skrevet av en nitten år gammel veteran fra aksjemarkedene, og viser deg hvordan du kan sette opp investeringene dine for minimalt vedlikehold og høyere avkastning, slik at du kan samle formue mens du fokuserer på de tingene som betyr noe.

Baksideeksemplar

Dette har også et lavt utgiftsforhold. Bare fordi aksjemarkedet ser ut til å være noe overvurdert i forhold til historiske standarder, betyr ikke det at det ikke er noen attraktive aksjer i markedet. Han dokumenterer imponerende langsiktig inntektsvekst for innehavere av disse utstedelsene. Invester sammen med Superinvestorene! I dag intervjuer Matt utbytteekspert, Marc Lichtenfeld, for å diskutere et tema som aldri før ble diskutert på dette showet som et middel for å oppnå økonomisk frihet.

Samfunnsanmeldelser

Invester 66 000 dollar - og det blir til slutt cirka 722 tusen dollar, mer enn 10 ganger den første investeringen. Etter 20 år med reinvestering av utbytte, vil du motta mer enn 24 289 dollar i året i utbytte. Det er tross alt ikke sannsynlig at en stor ny risiko vil dukke opp kort tid etter at jeg har forsket grundig på et selskap. Lasser, den svarte enken, ville redigere Allen. For de fleste er det vanskeligere å doble investeringsresultatene enn det er å doble spareprisen. Noen finansielle selskaper m.m.

Mange selskaper som har en etablert utbyttepolitikk, har også en stor base av eiere som leter etter at utbyttet skal komme inn som klokkearbeid, og de tilgir mer ytelsen til den samlede styrking av aksjen. (HD) for eksempel. I løpet av de siste 20 årene ville en innledende investering på kr5.000 gitt 26,504 kri utbytte, med en ekstra gevinst på 171 646 euro i kursstigninger (se grafikk nedenfor). Telekom-konsernet Deutsche Telekom var et eksempel på dette, etter å ha utbetalt mer enn det tjente i netto vilkår over en periode på mange år.

Om Marc Lichtenfeld

Under åpningsøkten beklaget Pimco-sjef, investeringsansvarlig og obligasjonsfondsforvalter Bill Gross de lave rentene på statskasser. Gitt lang tid, kan du ha et helt drivhus som produserer de grønne tingene. Kjøp aksjer nå og multipliser sin opprinnelige kapital gjennom utbytte, uten påvirkning av svingninger i aksjekursene. Regler, mer enn 80% av dagshandlerne lykkes ikke, og det er lett å se hvorfor. Dessverre er det mange rovdyr der ute som også ønsker å sluke den neste uinformerte investoren som besøker nettstedet deres eller hører om tjenesten deres. For alle aksjer der denne strategien virket, var det sannsynligvis flere tapere som denne strategien ville ha mislyktes (dette er et argument for indeksfond som selvfølgelig samler aksjer slik at du får vinnere og tapere, men i gjennomsnitt får noen ganske fine gevinster). Når det skjer, kan mulige slike aksjer falle utenfor favør.

Du vil ikke kunne tjene mye på kapitalgevinsten på lager. ”Det er ikke vanskelig å se poenget hans når du ser på alternativene. Med rik veiledning til å finne og investere i disse unike, men konservative og velprøvde aksjene, er rik på utbytte den eneste boken om utbytteinvestering du noensinne vil trenge. Aksjer og verdipapirer med høy avkastning, for eksempel mesterskap, REIT og foretrukne aksjer, genererer vanligvis ikke mye i veien for distribusjonsvekst; Hvis du legger til disse til en portefølje, vil du imidlertid øke din nåværende porteføljeutbytte. 52%), selskaper som ikke betalte utbytte var verdt 194 dollar (1. Hvis jeg måtte gjette, er dette tilfelle ni av 10 ganger. De har penger til det.

Jeg ser på utbyttet til selskapene hvis avkastning har satt dem i hundekategorien, ser om det har blitt betalt i 25+ år, for å se om de har løftet det.

 • Jeg planlegger ikke å kjøpe i januar og selge eller rebalansere neste januar.
 • De bruker mye penger og år på rad, vi ser ikke noe avkastning i det hele tatt.
 • Tenk på følgende diagram for bevis på dette.
 • Det er mange andre slike eksempler.
 • Det høres kanskje kjedelig ut, men å bli rik gjennom utbytte fungerer mye bedre med velkjente, veletablerte selskaper.

Keine Kundenrezensionen

406 batting gjennomsnitt han postet i 1941. I tillegg til argumentene for å stole på utbetalt utbytte, snarere enn på årsregnskapet rapportert av selskapet eller å stole på eksperters meninger om årsaken til at en aksje er god eller dårlig, gir denne boken spesifikk informasjon om hvordan du finner godt utbytte aksjer basert på utbetalingsgraden og et selskaps langsiktige historie med utbytteutbetalinger. Med denne tankegangen begynner fristelsen til å sjekke inn på ting hver dag. Er det til og med mulig? Det overraskende er at du ikke engang trenger å finne fremtidige whiz-barn med produkter ingen har hørt om ennå, de som kanskje blir morgendagens epler og googler. De gir løfter om markedsknusende avkastning, skryter av deres utrolige ytelse de siste årene, eller skyver uforsvarlig aksjer med høy avkastning som de erklærer for å være trygge - med lite støtte forskning eller personlig investering bak deres anbefaling. Dette er få som har det økonomiske med tålmodighet og utholdenhet til å motstå de høye og konsistente rådene fra pundittene og markedskommentatorene. For disse investorene kan utbyttevekst pluss litt høyere avkastning gjøre susen.

Også innse at det er mulig du ikke engang trenger å faktisk spare en million dollar. Videre vil antatt pensjonsalder være 65 år. Forfatteren snakker da om noen andre ideer.

Imidlertid begynner investoren bare å investere i aksjemarkedet i en alder av førti år, noe som gir dem en 25-årig tidshorisont for investeringene sine hvis de har tenkt å trekke seg i en alder av 65 år. Denne metoden er så enkel å bruke, vil du lære den til barna dine tidlig å sette dem opp for økonomisk uavhengighet og hjelpe dem å unngå problemene som plaget mange investorer det siste tiåret. Her er noen morsomme statistikker fra boken: Jeg får mange e-postmeldinger fra folk som har sittet på sidelinjen de siste årene og ønsker å tjene penger på pengene. Dette tar følelsene ut av investeringsbeslutningene dine. Apple har betalt utbytte siden 2020, før det berømte 7-for-1-aksjedelingen i 2020.

Dele

Denne uvurderlige guiden er skrevet av en nitten år gammel veteran fra aksjemarkedene, og viser deg hvordan du kan sette opp investeringene dine for minimalt vedlikehold og høyere avkastning, slik at du kan samle formue mens du fokuserer på de tingene som betyr noe. Snakk om å spille det korte spillet, som delvis er drevet av kundenes urealistiske krav om jevn utkonkurranse på kvartalsvis eller til og med månedlig basis. Som dokumentert av investeringsnettstedet The Motley Fool, fortsatte han å reinvestere utbyttet til han eide 9 100 aksjer. For øyeblikket betaler du mindre skatt på utbytte sammenlignet med kortsiktig kapitalgevinst ved aksjesalg. Tenk på følgende diagram for bevis på dette. Hvordan investorer kan bruke dette verktøyet. Av de to tror jeg at vi har mest kontroll over vår tidshorisont.

Nøkkelen til suksess er å spekulere bare i vanlig utbytte, ikke på kursgevinster. Så jo tidligere du lærer denne leksjonen, jo bedre. 03 per kvartal og åpningsprisen 8. mai på 183 dollar. Til tross for dette er investering i utbyttevekst fortsatt en av de mest enkle, repeterbare måtene å bli rik på. Som alle illustrasjoner av sammensatt interesse - i. Imidlertid er alle eksemplene gitt historiske og inkluderte skjevheter. Det tredje punktet over er der investering i utbytte kommer inn i bildet.

Imidlertid ikke fortsette å jage utbyttet. Whaletank - signaler fra active crypto pro traders, tiden det tar å ta ut midler er også veldig mindre. Akkurat som Einstein nevnte, er sammensetning verdens 8. E-post til nyhetsbrev, dette gjelder spesielt for å kutte en stilling hvis den skal bevege seg mot deg med til og med to eller tre pips. vidunder. Personalfinans berømte fire prosent-regel trives med dette faktum. Å beskytte og vokse porteføljens verdi skaper større fleksibilitet langs veien.

Takk For At Du Delte!

Årsaken til at selskapet hever utbytte er enkel. Som noen som "investerte" i de eneste midlene arbeidsgiveren min tillot i løpet av markedsuroen i 1987, boblen på 2020ish og pantekrisen i 2020, er jeg glad for å ha en strategi som vil holde meg fra å få panikk i slike tider. Det er tre hovedfaktorer som fører til generell suksess for investeringen. Hvordan påvirker de kvalifiserte utbyttereglene investeringskostnadene?, det har ikke noe å si om du kaller deg selv en handelsmann eller en dagshandler, du er en investor. Det ble offentlig samme år som jeg flyttet til Atlanta, i 1981. Jeg ser på utbyttet til selskapene hvis avkastning har satt dem i hundekategorien, ser om det har blitt betalt i 25+ år, for å se om de har løftet det. Tross alt er utbytteutbyttet på S&P 500 foreløpig 2. Denne artikkelen vil vise at investorer virkelig kan bli rike av utbytte. Helsen til selskapets balanse.

De representerer en utmerket mulighet i dag, spesielt for investorer som har blitt brent i nylige sammenbrudd og er desperate etter fornuftige og mindre risikable måter å få pengene sine til å vokse på. Med rik veiledning til å finne og investere i disse unike, men konservative og velprøvde aksjene, er rik på utbytte den eneste boken om utbytteinvestering du noensinne vil trenge. Hvis du synes at denne podcasten var nyttig, kan du ta noen minutter på å gi oss en positiv anmeldelse i iTunes. Slik tredobler du pengene på ti år med en engangsinvestering. Markedsoversikt, valutapar med kontinuerlig 24-timers dag Forex trading vil ha mindre forskjeller mellom åpning og lukking når de passerer gjennom de forskjellige finanssentrene. Betalingsdato Det er datoen da du får utbetaling av utbytte i kontanter/aksjer på kontoen din i henhold til selskapets policy. Valget av Donald Trump som U. Denne boken beskriver et rammeverk som lar investorer høste avkastning med en vedlikeholdsplan som er lav til ingen. Husk, U.

Denne personen begynner sin karriere i en alder av 22 med å sette 15% (eller kr9 000 dollar) av hvert års lønn i en portefølje av høykvalitets utbytteaksjer. Jeg inkluderte heller ikke utbyttehevinger, og heller ikke solgte du aksjer for å få disse pengene i lommen. Volatiliteten i aksjemarkedet - hver analyse her antok jevn avkastning. Gang på gang ser vi volumet av transaksjoner øke på det som vil vise seg å være en markedsbunn, eller en markedstopp. Som nevnt tidligere, har imidlertid gode utbytteaksjer som er kjøpt til riktig pris et stort potensial til å gi over gjennomsnittet avkastning. Historien viser at de fleste investorer kjøper høyt og selger lavt, noe som absolutt ikke er i deres beste interesse.