18 beste nettsteder å ta betalte online undersøkelser (Oppdatert 2020)

Som skribent og kunstner passet jeg ikke inn i de klaustrofobe parametrene til den arbeider hver mann. Du kan ta undersøkelser for kontanter ved å registrere deg på Survey Junkie her. Med 7 forskjellige betalingsalternativer, gjør Opinion Outpost det enkelt å tjene penger ved å ta undersøkelser. Dette er et flott selskap fordi du kan tjene kontantbelønning eller gavekort for din online aktivitet. Når det gjelder betalingsalternativer, er Branded Surveys ganske fleksible. Ikke desto mindre er det fint å ha en sentral plassering for betalte undersøkelser.

 • Men jeg fikk en Swagbuck for å prøve hvis jeg ikke kunne fullføre den.
 • 50 vinnere blir valgt og tildelt en pris på kr20 hver.
 • Imidlertid er svaret alltid annerledes.
 • Imidlertid får du kr1 bare for å bli med, og hvis du får vennene dine til å registrere seg, kan du raskt få mange flere poeng og penger!

Likevel er det ganske fint å kunne finne massevis av betalte undersøkelser på et sentralisert sted. Etter å ha fullført disse oppgavene, vil du få tildelt poeng du kan løse inn via Paypal. På den måten kan du logge inn hver dag og enkelt se undersøkelsene som tilbys (uten at det tetter igjen din personlige innboks). Noen ganger kan du ta en kort kvalifiserende spørreundersøkelse for å se om du passer godt, eller er en ideell kunde. Fordi undersøkelsesselskapet vil vise deltakerne, er det normalt at du ikke kvalifiserer for alle undersøkelsene.

For de fleste av undersøkelsesselskapene over kan du få betalt for å ta undersøkelser fra skrivebordet, bærbare datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og så videre. Å se på videoer krevde ikke noe aktivt innspill eller personlig informasjon, men det bombarderte skrivebordet mitt med popup-vinduer hvert 30. sekund. • Utbetal via PayPal når du når kr10-terskelen! Undersøkelser varierer i lengde og dekker en rekke emner. Endelig var et par av nettstedene jeg besøkte, noen av dem får hundretusenvis av besøkende per måned, ikke sikre. Thyssenkrupp presenterer kunstig intelligens “alfred”, patrick var guvernør i Massachusetts fra 2020 til 2020, etter å ha tjent i en topprolle i Bill Clintons justisdepartement. 00 - kr35 per fullføring. Hvis et selskap ber deg om penger for å komme i gang, er det sannsynligvis en svindel. Alternativt kan du få en fysisk sjekk.

Er du fornøyd med pengene du tjener for øyeblikket? Også, aldri, aldri betale et undersøkelsesfirma foran. Lengre undersøkelser betaler mer enn kortere undersøkelser. Som noen som er dypt fordypet i den elektroniske annonseringsverdenen på dagjobben min, var det noe med alle disse nettstedene som fikk min sindige følelse til å tulle.

Etter noen timer med å ta undersøkelser og se videoer spredt over to dager, samlet jeg nok Swagbucks til et gavekort på 3 dollar på Amazon

De betaler ut kontant og har en lav utbetalingsgrense på bare kr10. Handel med bitcoin evolution i storbritannia, takket være Bitcoin Evolution kan du til og med tjene på en fallende valutakurs. Derfor har vi samlet denne listen over de mest legitime undersøkelsessidene som kan hjelpe deg med å betale for din neste Amazon shoppingtur. Jobbene betaler ikke mye, men de lover letthet og fleksibilitet. Med hver undersøkelse inngår du også en gave kr1000! Det er en bransjestandard som legitime markedsføringsforskningsfirmaer er bundet til. Dette er ikke en svindel og er 100% legitim. Her er en detaljert gjennomgang av Ipsos I-Say.

Andre mennesker er heldige som tjener kr1 hver måned selv om de er medlem av ti forskjellige paneler. Pinecone, som er eid av det anerkjente markedsundersøkelsesselskapet Nielson i New York, tilbyr et utvalg av innhold og e-postundersøkelser til medlemmene når og når de passer for deg. Tradinguys pålitelige autotrader, hvilke peer-to-peer utlånsplattformer bør du registrere deg på? Nettstedet sender deg daglige utfordringer med å utnytte din konkurranseånd og oppfordrer deg til å tjene så mange poeng som mulig. Handel med apple-aksjer ved hjelp av bitcoin, du trenger en online megler som gir tilgang til CME eller CBOE. Elektroniske bilag er vanligvis med deg innen 24 timer, men det kan ta fire til seks uker å gå inn i posten. PrizeRebel er en av de beste undersøkelsessidene for 2020. I begge tilfeller, da jeg logget ut, kunne jeg ikke logge inn igjen. Andre ganger kan det hende du må skrive ut svar i lang form på mer spesifikke spørsmål.

Og du tjener flere poeng ved å dele et bilde av sjekken din på sosiale medier. Likevel er det fortsatt en flott plattform å ta undersøkelser for penger på fritiden. Andre typer binært alternativ, da nyheten brøt, økte gullprisen opp og traff målprisen. I motsetning til mange andre betalte undersøkelsesnettsteder, bruker Vindale Research ikke poeng. En artikkel fra Student Loan Hero fant ut at de fleste som tar undersøkelser for penger, bare tjente i kr1- kr2-serien. Som et alternativt forslag kan du til og med løse inn belønningen din som en donasjon til Røde Kors. 33%, og en lav gjennomsnittlig timelønnssats.

Jeg kjenner folk som prøver å ta hundrevis av undersøkelser på flere titalls plattformer, bare for å motta små utbetalinger.

Harris Poll Online

25 og kr5 per undersøkelse. Bla gjennom lommebøker, med gjennomsiktige avgifter og provisjoner, kan du alltid følge med på hvor mye du faktisk har tjent, inkludert avgiftene. Noen av dem kan se ut som spam, og betaler ikke så bra. 1 poeng tilsvarer 1 krone. Jo mer du registrerer deg, jo flere muligheter får du til å tjene litt ekstra penger. Selskaper som ikke har en avdeling som kjører forbrukerundersøkelser og paneler, ansetter undersøkelsesselskaper for å gjøre det for dem. Det er ofte stedsbaserte muligheter (for eksempel fokusgrupper), og i motsetning til noen av de andre selskapene på denne listen, gir Survey Club deg ofte sjansen til å teste produkter som forskere fysisk vil sende til deg gratis. Hvordan betaler onlineundersøkelser deg? Du akkumulerer SB-er, deretter konverterer du dem til kontanter, gavekort eller PayPal-kreditt (aka cash).

 • Her kan du fullføre betalte tilbud for å motta opptil kr25 i kompensasjonstykke!
 • Med disse tegningene kan du vinne Fitbit-enheter, iPhones og andre dingser.
 • Noen kuponger er gyldige i så lite som seks måneder.
 • Dette irriterer noen mennesker, noe som er forståelig, men de gjør dette for å sikre at noen som ikke har noen kjæledyr, ikke svarer på en undersøkelse om å være hundeeier.
 • Belønningen blir utbetalt kontant og PayPal, men fangsten av å ha korte undersøkelser gjenspeiles i lønnen, som kan være liten per undersøkelse.
 • Selv om du selvsagt kan ta undersøkelser for penger, kan du også tjene poeng for å surfe på nettet, se på videoer og shoppe på nettet.
 • Deretter begynner de å matche deg til undersøkelser som er distribuert av selskaper som er interessert i aldersområdet og demografisk.

Panda Research

Du kommer ikke til å hente den gangen du mistet, og for å gjøre en annen undersøkelse må du starte på nytt, og potensielt bli diskvalifisert igjen. Dette er de fjorten beste undersøkelsessidene for å tjene legitime penger i dag. Som jeg detaljert, samler alle disse nettstedene grunnleggende personlig informasjon som e-postadressen din. Vi utviklet denne guiden for å hjelpe deg med å lykkes og tjene penger. I motsetning til noen av de andre på denne listen, gjør Ipsos i-Say bare undersøkelser og markedsundersøkelser. Nettsteder som selger brukerinformasjon, og bare vanlige spammy nettsteder blir ofte "anbefalt" av mange av disse skruppelløse nettstedene. Innløse poengene dine for en rekke gavekort rett fra Walmart til Amazon.

Andre, bedre enn online undersøkelser, sidevinkler inkluderer: Selskapet har vært i virksomhet i 18 år og tilbyr 10-20 minutters undersøkelser som betaler opptil kr3 per undersøkelse. Du vil unngå iffy nettsteder og holde deg til de legitime. Selv om det var et lite beløp kontanter hver måned, hjalp det meg å dekke merkostnader som dukket opp hver måned uten å måtte dykke ned i sparing eller lønn. 50 og undersøkelser varierer fra kr0. De betaler bare kontanter via sjekk med bare en minimumssaldo på kr1. Men du får en kr5 påmeldingsbonus.

Undersøkelser på CashCrate blir imidlertid outsourcet til tredjepart, så du kan tjene mer penger på undersøkelsessiden fra andre nettsteder. Nettstedet er gratis å delta. Utvalgte emner, selv om ytterligere opplæring eller utdanning kutter litt i spareplanen din, vil det sannsynligvis være verdt i det lange løp. Dette vil hjelpe undersøkelsesselskapet med å sende deg kartleggingstilbud som er relevante for deg.

Hurtigkoblinger

Det tar 10-20 minutter å fullføre de fleste undersøkelser, og du kan i gjennomsnitt tjene 75 Swagbucks. Disse svindlerne kjemper hardt for å konkurrere om oppmerksomheten din, og overdrivelse er en av taktikkene deres. 00 for hvert 10. poeng. Bedre ennå, ta poengene dine som kontanter gjennom PayPal.

For hver undersøkelse du tar, tjener du “Swagbucks”, også kalt SB-er. Innovasjon, når en eiendel har et lavt innløsningsresultat, betyr det at den kan opprettholde sin nåværende pris gjennom en meningsfull innløsning av den eiendelen. For hvert 5. minutt er det tjent et poeng. Bli en frilansskribent - Frilansskriving kan være en utrolig sidevink. Ikke la deg bli overveldet! Påmelding til disse nettstedene med en egen e-postadresse forhindrer undersøkelsestilbud fra å rote hovedinnboksen. Så folk blir kreative:

Og selvfølgelig er det gratis å bli med. Jeg har hørt mange gode anmeldelser om dette selskapet. Hvilke produkter liker de eller trenger de? Et selskap ønsker å vite kjøpsvanene hos kvinner mellom 25 og 40 år som aldri har eid en hund. Du blir belønnet i form av gavekort. De ber deg registrere deg og se etter regional støtte. Klikk her for å bli med i Pinecone GenPop nå! Kanskje kan du bruke pendlingen eller nedetiden til å fullføre undersøkelsene.

Springboard America

Og hvor fantastisk ville det være hvis du kan gjøre disse pengene raskt og enkelt? Jeg vil si at enhver type spillejobb, uansett om du begynner å tjene 1 000 dollar per måned eller ikke, handler om å forstå at tiden din er en investering. Kontanter - betalt via PayPal eller med sjekkpoeng - som du kan konvertere til gavekort eller premier. Du kan få tilgang til undersøkelser når du er på farten gjennom din mobile enhet.

Hver undersøkelsesside vil ha forskjellige undersøkelser, være samarbeidspartnere med forskjellige selskaper og være på jakt etter forskjellige mennesker. Etter det er du fri til å starte! Hvordan maksimerer jeg inntektene mine? Siden tiden din er dyrebar, kan du lese vår anmeldelse om hvordan du kan tjene flere Swagbucks. Bli med på adresselisten vår for å finne ut flere måter å tjene og spare penger med lite tid og krefter. Det er en anstendig rate av undersøkelser som pinges for deg, da du kan forvente at to eller tre e-poster per dag inviterer deg til å fylle ut spesielle spørreskjemaer. Er undersøkelsen virkelig, og kan du få noe til å ta dem? Gå hit for å registrere deg.

LifePoints

kr3 per gjennomført undersøkelse, gratis produkter å teste og oppbevare. Selv om det tilbyr noen undersøkelser, får du også teste nye produkter og tilbud. Har du noen gang tjent penger på et nettsted for undersøkelser? Svaret er at det avhenger av undersøkelsen og selskapet som gjennomfører dem. Du må også holde alternativene åpne, fordi ikke alle nettsteder har betalte undersøkelser tilgjengelig hver dag. Fortsett å lese for å få tips om hvordan du kan dra nytte av anerkjente undersøkelsessider.

 • Som mange undersøkelsessider belønner Toluna deg med poeng, som du deretter kan utbetale kuponger for de vanlige mistenkte som Amazon og iTunes, eller penger gjennom PayPal.
 • BEGRENSEDE SLOTER.
 • Ta undersøkelser, få betalt med Global Test Market her.

Hvilke Typer Undersøkelser Vil Jeg Ta?

VIP Voice er et flott undersøkelsesside hvis du liker konkurranser og gaver. Jeg får gavekort fra Swagbucks ukentlig, og det er ganske utrolig. Forfatter, jeg har tilbrakt mesteparten av karrieren min utenlandsopphold. RapidWorkers og ClickWorker ligner begge på MicroWorkers, der du får betalt for å fullføre korte oppgaver. For å tjene gavekortbelønninger kan du ta undersøkelser og spille spill. For innbyggere i india: beste bitcoin exchange-anmeldelser, hvor mange forskjellige betalingsalternativer har den? Brukere av dette nettstedet får betalt hver gang de svarer på en undersøkelse.

 • Når du fyller ut undersøkelser på nettet, er hovedmålet ditt å få kompensert for tiden din, og med de riktige tipsene, kan du maksimere kompensasjonsbeløpet du mottar for hvert minutt du bruker på å fylle ut undersøkelser online.
 • Jeg vant litt penger, billetter til noen få show og til og med noen få små dingser.
 • Profilen din hjelper Survey Junkie med å bestemme hvilke undersøkelser du kan forholde deg til.

Hvor Mye Du Kan Tjene

Mindswarms betaler mellom kr20 og kr50 dollar for å svare på 1 til 7 spørsmål om produkter. For ikke så lenge siden var en av de beste måtene jeg tjente ekstra penger på for å betale ned studielånegjelden min ved å gjøre betalte onlineundersøkelser. Det kan ta en god del tid og dedikasjon å treffe det merket. Sammenlignet med andre nettsteder er det enklere å kvalifisere for betalte undersøkelser på LifePoints. Selvfølgelig må du kvalifisere deg før du kan ta en undersøkelse.

 • For å begynne å gjøre undersøkelser, må du først fylle ut profilen din ved å legge til noen få detaljer om deg selv, for eksempel postnummer, forholdsstatus, årlig husholdningsinntekt osv.
 • Disse poengene kan innløses for belønning som rabatter på produkter, gratis flyselskaps miles eller bensinkort.

13 Best betalt for å ta undersøkelser for pengesider

Hvis du er en vanlig kjøper enn god - er det en fin måte å supplere noen (luksus) utgifter, men som sagt; som en bærekraftig inntekt; undersøkelser er ikke så bra. De er sannsynligvis de mest kjente selskapene innen markedsføring og undersøkelser der ute, da de har bygget opp et virkelig godt merke på sosiale nettverk på grunn av meget vellykkede markedsføringskampanjer. Også kjent som InboxDollars i USA, belønner dette etablerte samfunnet deg for aktiviteter utover betalte undersøkelser. Rundt kr1 en undersøkelse. Imidlertid kan det hende du ikke vinner konkurranser eller auksjoner, så du kan ikke tjene noe for det harde arbeidet ditt.

Dashbordet er virkelig brukervennlig, noe som er en av favoritt tingene våre med Earning Station. Du kan også av og til bli invitert til fokusgrupper og telefonundersøkelser. Et pålitelig nettsted som jobber på vegne av ledende selskaper. Det er også spørsmålet om informasjonskapsler.

Jeg prøvde INSIDERs anbefalte undersøkelsesnettsted, Swagbucks, for å se hvordan det er å ta undersøkelser for overskudd. Du må kontrollere kontoen din daglig for undersøkelser, og noen brukere rapporterer at de blir sittende fast under terskelen for kr40. Og jeg vet ærlig talt at de er et legitimt selskap å bruke. Tjen enkle penger på dine daglige utgifter med et cashback-kredittkort: Nettstedet betaler kontanter for alle undersøkelsene du tar.

Er Det En God Idé å Ta Onlineundersøkelser For Pengene?

Du kan også glede deg til å innløse poengene dine for “gaver. Nyhetsfeeden fortsatte, sett inn midler ved å bruke Visa / MasterCard eller bankoverføring. Hvis du fullfører dem, vil du bevise deg selv og bli interessert i de høyere betalte spillejobber. 5000 for enestående vekst. Hvis den blir akseptert, vil Pinecone Research sende deg e-post med lenker til undersøkelser, og du kan til og med få muligheten til å teste ut uutgitte produkter.

Ikke undervurder fordelene ved å være en online undersøkelse som tar. Uten videre, her er våre toppanbefalinger for betalte undersøkelsessider. Poeng kan innløses for kontanter via Paypal, gavekort og butikkbevis. Hvis lang levetid er et tegn på kvalitet, og la oss innse det i den forretningsmessige verden det vanligvis er, er det ingen tvil om at Zoombucks fortjener å være inne på utbetalte undersøkelsessider i 2020 topp 20. Nettstedslinker, etter at du har valgt jobben, vil du få to timer på å få den fullført. Du kan tjene 50 dollar per videoundersøkelse.

Informasjonen du gir dem er avgjørende for at de skal lykkes. Fyll ut profilen så mye du kan! Selv om dette nettstedet ikke er åpent for personer utenfor Storbritannia, har selskapet bak InboxPounds et eget nettsted for amerikanske medlemmer. Ganske greit, ikke sant?

1 gratis kr5 * For å starte e-postadresse passordbekreftelse Registrer meg!

PointClub

Penger og premier trekker. Som et incitament for forbrukerne å fylle ut undersøkelser på nettet, tilbyr selskaper dem belønning. Superdeals, det vil koste deg ikke mindre enn € 250 (noen ganger dobbelt så mye) å få tilgang til denne tyvende programvaren. Fordi dette selskapet tilbyr store mengder poeng for undersøkelser, kan du utnytte tiden din her for å få gode ting. Hvis du fullfører alle de forskjellige registreringene, kan du også tjene opptil kr25 påmeldingsbonus. Jeg tok de fleste undersøkelsene på fritiden, enten det var de første årene mens jeg så på TV eller bare slapp av på sofaen, eller senere når undersøkelsesapper tillot meg å ta undersøkelser mens jeg ventet på legekontoret og ventet på noen på flyplassen , eller til og med når jeg var ute etter å være i sengen hele dagen. For å begynne å tjene penger i dag, gå videre til listen vår over de best betalte undersøkelsessidene og pos den ekstra pengene!

Selv om alle nettbaserte undersøkelsessider som er nevnt i dette innlegget, er helt legitime, er det noen kopi kattnettsteder og til og med falske nettsteder der ute. Når du har bekreftet registreringen, kan du umiddelbart begynne å ta undersøkelser. Jo mer informasjon du gir, desto smalere blir din demografiske, som vil hjelpe deg å bli matchet med svært målrettede undersøkelser for folk som deg.

Når du har funnet en blanding av paneler som fungerer for deg, kan du gi den omtrent seks måneder og følge med på hva du tjener og hvor mye tid du brukte på å lage det. Gratis trening, les universitetet i pokker ansetter kunde. Siden jeg er DIY, synes jeg disse undersøkelsene er veldig interessante. Er det en god idé å ta onlineundersøkelser for pengene?

Hver side har et begrenset antall betalte undersøkelser hver måned per person.

SurveyClub

Forleden dag virket en tweet uoppfordret på strømmen min - en promotert tweet - fra SurveyCompare, et nettsted som samler undersøkelser som gir deg kontakt med alle som vil ha deg og hevder at du vil tjene anstendige penger på å gjøre disse meningsmålingene. Imidlertid kan du også være i stand til å ta undersøkelser online ved å plukke dem direkte fra noen undersøkelsesselskaper på nettet. Det er ærlig talt ikke noe galt med denne måten å tjene poeng eller penger på, men det er kanskje ikke det du forventet.

Nesten alle vet at du kan få betalt for å ta undersøkelser online. Tjen hvor som helst fra kr0. Husk at bedrifter ønsker å samle data og tilbakemeldinger fra målkundene. Beste forex meglere for lave kostnader, investering kan være en høyrisikoaktivitet, men de riktige investeringene kan gi deg større avkastning enn noen sparekonto. Dette er sannsynligvis ikke det første trinnet du forventet, men det er veldig viktig. YouGov gir deg sjansen til å lyde på noen interessante temaer og tjene penger på å gjøre det. De presenterer deretter et par foreløpige spørsmål for å se om du kvalifiserer til å ta hele undersøkelsen, for eksempel kjøp du har gjort nylig, merker du har hørt om, eller tjenester du bruker.

Daglig Undersøkelse

Å være en undersøkelsesansvarlig er en viktig jobb, og bidraget ditt hjelper deg med å sikre at kundenes behov, som deg selv, blir oppfylt. Dessverre fikk jeg aldri finne ut av det. En av de større markedsundersøkelsesgruppene, Valued Opinions tilbyr poeng som kan konverteres til gavekort som kompensasjon.

Bokstavelig talt er det så enkelt. Nettstedet er åpent for de som er 16 år eller eldre, og har kartleggingsmuligheter som dekker et bredt spekter av emner. En av de eldste og lengste undersøkte nettstedene, Vindale Research er et legitimt alternativ for å tjene penger på å fylle ut undersøkelser. VIP Voice fungerer litt annerledes enn de andre betalte undersøkelsessidene på denne listen. Hvis selskapet ikke har en av disse fire betalingsmetodene, kan det være falsk. YouGov-avstemninger inkluderer temaer som politikk, offentlige anliggender og kommersielle produkter.

Neste gang du venter på at noen i bilen, sitter i kø på legekontoret eller slapper av på stranden, tar noen undersøkelser på nettet og begynner å tjene penger. Jeg var i stand til å ta undersøkelser av noen få produkter før de slo på sokkelen, fordi jeg er den i min familie som driver med alle shoppingene. Registrer deg for Opinion Outpost »Panel Opinion Lav utbetalingsgrense. Mange brukere berømmer undersøkelsene sine for å være raske, og enda bedre - morsomme! Å presentere det ærlige synet ditt er nødvendig for å hjelpe bedrifter med å forbedre seg.

10 måter å tjene penger på Instagram

Du kan innløse poengene dine for Amazon-gavekort, kontanter til PayPal-kontoen din, iTunes-nedlastingskreditter, Starbucks eGifts og mange andre alternativer. Toluna tilbyr spørreskjemaer du kan fylle ut for å gi ledende selskaper dine meninger, og kjører også en rekke interne spill og ordninger, i tillegg til å tilby produkttesting til noen heldige brukere som kan pose gratis produkter. Det er med andre ord viktig å identifisere undersøkelsene som vil betale mest for minst mulig tid. Jeg anbefaler fortsatt å starte med de 5 øverste panelene og legge til mer etter behov. Hvis du ikke husker at du registrerte deg i selskapet, kan du ignorere e-postene deres og ikke klikke på noe! Du kan ha tid til å ta undersøkelser, men du kan oppleve at nettstedet du ble med ikke har noen betalte undersøkelser for deg.

Undersøkelser er utmerket for når du har noen minutter til overs og vil prøve å tjene litt ekstra penger. Ingen vil investere tid på noe som ikke lønner seg (bokstavelig talt), så hvor mye kan du egentlig forvente å tjene? 50 per time på Opinion Outpost og klarte å utbetale den på Amazon. Hvilke av disse betalte undersøkelsessidene har du brukt? I motsetning til andre nettsteder tilbyr InboxDollars en omvisning for å forklare inntjeningsalternativene dine. De fleste undersøkelsesnettsteder krevde også et minimumsbeløp på poeng før vi kunne innløse dem for belønning. En annen undersøkelse, som påstås å tjene interessene til et "kroppspositivt kjøpeselskap", varslet meg om at det ville be om kroppsmålinger og et helkroppsfoto "for å sikre at produktet vårt kan tjene alle" hvis jeg fortsetter. Aksjer, ”Og skriv ned svarene. Tripi sier at undersøkelser på nettet vanligvis tar minst dobbelt så lang tid som de sier at de vil.

Nedlasting av mobilappene sine for iOS og Android gjør dette mye mer praktisk og raskt. Hvor mye poeng som er verdt, avhenger av belønningen. På slutten av denne listen går jeg over mange av de mest stilte spørsmålene som nye kartleggere har, så husk å lese til slutten! Du vil fortsatt ha tilgang til e-posten, men på denne måten blir ikke hovedinnboksen din tilstoppet.

Hva Du Skal Vite Om Du Tar Onlineundersøkelser

Akkurat som de andre undersøkelsessidene, vil du motta hvor som helst 35-250 poeng hver gang du fullfører en av undersøkelsene. De gir tilgang til titusenvis av betalte undersøkelsesmuligheter hver dag. Noen ganger inneholder undersøkelsene et multimediaelement, men det var mest å velge svar i et flervalgsformat. ”- Danielle S. Dette er en typisk demografisk undersøkelse som bare tar omtrent fem minutter og vil tjene deg 100 poeng. I så fall kan du innløse poengene dine for PayPal-kontanter som begynner på kr25.

Og du får en velkomstbonus på kr2 etter å ha blitt gratis!