23 Høyest Betalte, Ikke-telefon-hjemme-jobber I 2020

Redaktører byr på prosjekter og Edit Fast belaster kunden en ekstra avgift. I tillegg tilbyr de: Opplæring tilbys vanligvis, og du blir nødt til å godta en fast tidsplan, men du kan forvente at en rekke skift kan velge mellom, spesielt hvis virksomheten er åpen døgnet rundt. Ønsker å jobbe med individer som har erfaring med intervjutranskripsjon, samt ordrett transkripsjonserfaring, for å transkribere for en rekke bransjer, inkludert forsikring, rettshåndhevelse, domstoler eller advokatkontorer. Ikke verst for en hjemmebasert virksomhet, ikke sant? 10-15 dollar per test. Du får betalt for å teste ut både digitale og fysiske produkter.

Som navnet tilsier, er dette nettstedet dedikert til fjernarbeid. Aetna ansetter sykepleiere til hjemmefra (telearbeid) i saksbehandling, pre-sertifisering og som sykepleierkonsulenter. I følge Bureau of Labor Statistics gjør de fleste oversettere arbeidet sitt hjemme, og ofte under stramme tidsfrister. Hvis dette er noe du ønsker å forfølge, sjekk ut denne guiden. Vi tilbyr personlig veiledning, virksomhet, ledelse, personlig utvikling og produktopplæring. Dette er mer en freelancer type jobb der mange prosjekter blir gjort på spesifikasjoner. Selskapet ser spesielt etter personer med eksisterende cruiseindustrierfaring. Leapforce ansetter hjemmeboende agenter for evalueringsjobber i søkemotorer på forskjellige språk.

De fleste av hjemmearbeidene hos Cactus vil passe til noen som kan ha noe erfaring innen helse eller vitenskapelig felt og vil jobbe hjemmefra. Du må jobbe med regnestykket for å bygge opp en faktisk inntekt, men siden det er over 20 nettsteder som godtar innlevering av skjønnlitteratur og noveller, er du nødt til å gjøre kuttet så lenge du har fått varene. Lær mer her. Gjennomsnittlig lønn for denne stillingen er rundt kr15 per time, men noen mennesker tjener mer enn kr20 per time. Start en nettbutikk, du trenger en scooter, en bil eller en sykkel for å levere mat. Det er bransjestandard å belaste hvor som helst fra kr1000 - kr2020 per måned per klient, og du trenger ikke tidligere nettsted- eller markedsføringserfaring for å komme i gang.

Så vurder å bli online-veileder. I tilfelle du noen gang har hatt noen ekte Education First tilbyr 24/7 support for tekniske eller generelle spørsmål. Men å plassere annonser er ikke så enkelt.

  • CozyMeal er et nettsted som kunder kan finne lokale matlagingskurs, cateringtjenester og mer.
  • De fleste jobber er på deltid og lønnen er rundt kr10-12 per time.
  • Liveops er et virtuelt call center-selskap.
  • Convergys ansetter hjemmebaserte samtaleagenter for å tilby kundeservicestøtte.
  • Programmet, kalt TeleTech @ Home, har stillinger for ansatte som støtter og bistår kunder med en rekke service og tekniske behov, samt de som utfører back-office-funksjoner, inkludert chat og sosiale medier.

Aetna

Arbeid hjemmefra kan du finne under nøkkelordene "fjern" eller "virtuell", og stillinger kan være oppført som "Bedriftsreiseagent" eller "Reisekonsulent". Noen transkripsjonister bruker til og med spesialutstyr som en fotpedal for å starte og stoppe lydopptak. Tuft & Needle ble grunnlagt i 2020, og er et madrassfirma direkte til forbruker som selger rimelige madrasser av høy kvalitet.

Hvis du er tospråklig, kan LanguageLine Solutions være det du leter etter i en jobb-hjemme-jobb.

Abonner På Bloggen Vår

De ansetter fra mange land rundt om i verden. Relaterte artikler, 6 ganger det siste året. Enten du søker etter en fleksibel deltidsjobb, heltidsarbeid eller til og med en stilling hos et Fortune 500-selskap, er mulighetene ikke bare der ute - de er uendelige. Tallrike åpningssentre for eksterne telefonsentre inkludert eldreopplevende kundesupport, skattesesongstøtte og mer. Med hovedkontor i Chatswood, New South Wales, Australia, opprettholder Appen en internasjonal tilstedeværelse, og driver kontorer i USA, Australia, Storbritannia og Filippinene, ”lyder Appens FlexJobs-profil. I et av mine tidligere selskaper var jeg en del av et firemannsteam der tre av oss jobbet fra kontoret, og det fjerde jobbet hjemmefra. Hun blogger på ClubThrifty.

Hemmeligheten Bak Langsiktig Handel

Hvis du er interessert i å komme inn i arbeidet hjemme, er anmeldelser spesielt viktige fordi noen selskaper ikke behandler sine eksterne ansatte så godt som de som jobber på stedet. Jeg har gjort det for deg, og jeg håper virkelig du finner riktige online jobber du leter etter. Når du tilbyr en eBook-pakke til kundene dine, kan du fokusere på ett emne om gangen og tjene som et avbrekk fra krevende frister. Det ville vært flott om jeg fysisk kunne starte dagen min klokka 10: Som alltid kan du gjerne legge igjen en kommentar nedenfor hvis du har noen spørsmål angående noen av disse jobbene.

Besøk FlexJobs her for å se hvilke jobber som er der for deg. Det høres enkelt ut, men dette arbeidet krever et visst ferdighetsnivå. Leietaker er et etablert selskap.

Finne En Jobb

Generelt blir sosiale mediepåvirkere enten betalt per innlegg eller per kampanje, og prisene er diktert av mengden følgere du har. Dette er en av de mest omfattende og komplette guider online i dag. Hvorfor handle med the news spy?, flere nettsteder ble med i nettverket, inkludert Chris Norris sine hytter:. Fordi denne stillingen dekker mange ferdigheter, kan inntekten man kan tjene variere mye. Nåværende åpninger inkluderer dataregistrering, virksomhetssalg, kundeservice og mer.

Kundene dine vil også omfatte advokatfirmaer, markedsførere, selskaper som driver med bakgrunnsinformasjon og boliglångivere også. Hvis du er interessert, fungerer nettsteder som Arise og Capital Typing som bemanningsbyråer som hjelper selskaper med å fylle live-chat-jobber. Her er de 15 beste selskapene som lar deg jobbe hjemmefra! Selv om teamet er lite, viser Tortugas Instagram at selskapet ansetter innimellom. Bitcoin, gull og harde penger, # 1 - Bitcoin Mining - Nummer én måte å tjene penger med bitcoin. Kartleggere betales vanligvis kontant via PayPal, eller med poeng som kan innløses for gavekort. Lær mer på initialoutfitters. Hvis du ønsker å jobbe hjemmefra legitimt, er Hilton et fremragende selskap. En omtale av et selskap representerer ikke en anbefaling om å jobbe for det.

Jeg foreslår også det sterkt anbefalte karrieresiden FlexJobs, som har A + -vurdering med Better Business Bureau. Bransjepriser i 2020, noen ser imidlertid på det som en investeringsvare. En sjenerøs feriepolicy (administrerende direktør tok 5 uker i fjor!) Sosiale nettverk er et hott sted for fare hjemme eller hjemme. Det mest populære crowddsourcing-nettstedet for å komme i gang som dataregistreringsansvarlig er Clickworker.

Teknologi

Sutherland sender deg utstyret du trenger å jobbe, og hvis det går i stykker, erstatter de natten. Hva er the news spy?, dette er en spesiell gjennomgang, og vi har gjort vårt beste for å gi sannhetene på en helt ny og mer tiltalende måte. Avhengig av størrelsen på virksomheten og hvor mye arbeid som kreves, kan du belaste hver klient mellom kr200 og kr10.000 per måned, sier Upwork, et nettsted for frilansere. Topp Bitcoin Trend App app 10 Bitcoin-roboter, Å være en del av Bitcoin Evolutionen er å være på rett sted til rett tid med riktig ide, ettersom Bitcoin kan ha vist seg å være selvopprettholdende på detaljhandelsnivå. I så fall vil vi gjerne høre dine meninger.

Dette er en av de mest stabile jobbene du kan lande.

Grafisk Designer

Liker du å snakke med vennene dine om? I dag deler jeg et ganske langt innlegg som har en veldig stor liste over legitime jobber hjemmearbeid som betaler hvor som helst mellom kr8 til kr25 i timen. Siden 1993 har ABC Fundraising hjulpet over 50 000 grupper, samlet inn over 50 millioner dollar, og vi ønsker å hjelpe deg med å starte en ny karriere i dag. BabyQuip hjelper deg med å tjene ekstra inntekter på å leie ut ditt eget babyutstyr til reisende familier. I tillegg er Stella & Dot mer enn bare et selskap - det er et fellesskap. Teknisk analyse vs. grunnleggende analyse, han jobber for øyeblikket for et Florida-handelsfirma, og handler med en million dollar, både sitt eget og firmaets. Xeroxs jobbsøkfunksjonalitet er ganske klosset, så det kan ta litt arbeid å avdekke de eksterne rollene!

Forskning, forskning, forskning: Handle og tjene poeng. I så fall kan Shutterstock være et flott sted å jobbe. TeleTech tilbyr mange karriereveier for telekommunikere med et fleksibelt arbeidsmiljø.

Utvalgte Emner

Her er 10 beste ikke-telefonarbeid hjemmearbeid å vurdere å komme i gang med. Hun sendte inn flere plasser for gjesteposter og endte opp med å lande noen få klienter. Fjernarbeid, også ofte referert til som WFH (arbeider hjemmefra), har vist seg å øke arbeidernes produktivitet og forbedre balansen mellom arbeidsliv og liv i mange tilfeller. Liveops spesialiserer seg på outsourcing av call center. Et vitnemål eller fagbrev er et pluss, men ikke et must. Jobbene som dette selskapet tilbyr er imidlertid mer tekniske. Det er ikke sikkert du vil jobbe hjemme hele karrieren din. Klikk her for å søke og nevne at du så oss på The Work at Home Woman.

Finn alle PR-managerjobber på Monster. I følge The Spruce, en livsstils- og foreldreblogg, tilbyr selskapet kvalitetssikringsstillinger i tillegg til salgs- og kundeservicjobber. Hjemme-agenter tjener alt fra kr8. Hydrogens fremtid: redusere kostnader, finne markeder, og siden både Manns historie og karakteriseringene besitter dybden i en mellomstats country-sang, ser det sjelden ut til å spille noen rolle at for eksempel et uavhengighetsdag-parti ankommer ingensteds på slutten av første akt, bare slik at vi kan få en gjengivelse av “U. Korrekturlesede artikler, ved å finne måter å øke inntekten på, kan du frigjøre mer penger for å betale ned gjeld, spare for fremtiden eller investere for pensjon. Selskapet har også "mottatt en rekke priser på arbeidsplassen, inkludert Computerworld 100 beste steder å jobbe innen IT, prisen for beste arbeidsgiver for sunne livsstiler fra National Business Group, og en rangering på 58 på Fortune 500-listen," rapporterer John Rampton hos Inc. De tilbyr muligheter på kort sikt og på heltid. Å jobbe hjemmefra betyr å kunne utvide karrieremålene dine uten å begrense bygrensene dine. Hvor mye betaler frilansskrivjobber? På mange vanlige jobbsøkesider som faktisk, Glassdoor og andre lar du søke etter arbeidsmuligheter.

Bloggere kan tjene penger på en rekke forskjellige metoder, inkludert, men ikke begrenset til: Du må også være minst 18 år gammel og ha eksepsjonell forståelse og skriftlig kommunikasjonsevne. Ikke alle arbeidsgivere vil gi deg nødvendig utstyr eller utstyr som gjør jobben. Salgsjobber passer godt for de med utmerkede problemløsnings- og mellommenneskelige kommunikasjonsevner. Sjekk ut nåværende åpninger her. Selv om en bakgrunn i journalistikk eller engelsk kan hjelpe, har de fleste frilansere jeg kjenner ikke en grad som angår skriving. De ansetter frilansoversettere med litt erfaring på området og har en bachelorgrad. Det er også interaktive treningsøkter som selv erfarne programmerere kan ta for å forbedre og lære nye kodingsevner.

Det er lettere enn noen gang å jobbe hjemmefra, men noen jobber egner seg lettere til en arbeids-fra-hjem-situasjon. Her er seks høyt betalte jobber.

BELAY hjelper virksomheten med å vokse ved å gi virtuelle assistenter, webansvarlige, bokholdere og tekstforfattere til klienter. Så du kan avbestille når som helst. Feltet forventes å vokse 4 prosent, sier BLS. Enten du vil jobbe hjemme hos deg i pyjamas, fra din lokale kaffebar, eller mens du reiser verden rundt, kan følgende teknologi-, helsevesen, kundeservice og utdanningsselskaper hjelpe deg med å oppnå dine WFH-ambisjoner. De tilbyr høyere utdanningsprogrammer på nettet og på studiesteder, testforberedelser og profesjonell opplæring. Selskapet tilbyr et utmerket utvalg av fordeler som medisinsk, syn og tanndekning, betalt ferie, en 401 (k) plan og mer. Mulighetene for dette arbeidet, noen ganger kalt "ekstern brukbarhetstesting," kan være begrenset.

Som med alle jobber hjemmefra som fokuserer på å svare på innkommende samtaler, krever Alorica at du har litt grunnleggende utstyr: Noen nystartede selskaper - som det telekommunikasjonsjobbstedet FlexJobs - har omfavnet denne tankegangen så fullstendig at de bare har eksterne ansatte. Emner, , samt handel med. Roller, lønn og timer varierer fra hver klient.