Jobb hjemmefra 2020: De 100 beste selskapene for eksterne jobber

Men fordi bokholdere brukes av så mange virksomheter, kan det være ganske enkelt å finne arbeid. Du har også muligheten til å tjene mentorbonuser. Hvis du vil elske en fleksibel arbeidsplan med muligheten for telekommunikasjon, har Henry + Horne også dekket deg. I tillegg til sine egne blogger, er det mange bloggere som leter etter skriverjobber på nettet.

TranscribeMe tilbyr, som navnet antyder, transkripsjonstjenester.

Du må forstå deres nisje, og hvordan du kan fremskynde deres tilstedeværelse på nettet. Convergys ansetter hjemmebaserte samtaleagenter for å tilby kundeservicestøtte. Det er viktig å huske på at de fleste hjemmearbeidene ikke er noen måte å bli rik på. de fleste mulighetene betaler bare nok til at du kan supplere en eksisterende inntekt. Imidlertid kan de være en anstendig måte å gjøre litt ekstra lommeutskifting mens du surfer på kanaler om natten. De godtar søkere fra USA, og du må ha tidligere erfaring innen det relaterte feltet. Ved å lære deg noen få ferdigheter på nettet som bedriftseiere trenger, kan du lage din egen hjemme-jobb som lar deg jobbe når du vil. Dette avhenger av resultatene du leverer for kundene dine. Enten du vil jobbe hjemme hos deg i pyjamas, fra din lokale kaffebar, eller mens du reiser verden rundt, kan følgende teknologi-, helsevesen, kundeservice og utdanningsselskaper hjelpe deg med å oppnå dine WFH-ambisjoner.

Bli en agent på NexRep Marketplace i dag! En av de mest kjente svindelene som går rundt akkurat nå, innebærer falske nettsteder om jobb-fra-hjem-jobber hos Amazon. I følge Gallups rapport fra State of the American Workplace fra 2020, er engasjementet størst når ansatte tilbringer tre eller fire dager av en fem-dagers uke på å jobbe utenfor stedet, men fortsatt får vanlig ansiktstid med medarbeidere og ledere. Og du kan virkelig jobbe hjemmefra, glede deg over en fleksibel plan mens du tjener 25-42% provisjoner, pluss bonuser og belønninger. Høyhastighetsinternett og kraftige apper gjør det mulig for omtrent alle som har skrivebordjobb å jobbe hjemmefra. Flere blomstrende spill gratis spilleautomater, plattformen vår har avansert søk og filtrering, datainnsikt og visualiseringer samt e-postvarsler. FlexJobs er et søkeside for folk som leter etter jobb-hjemme-jobber. Etter at du har fullført undersøkelsene, vil du kunne løse inn poengene dine for gavekort eller kontanter via PayPal.

Sosiale medier er en viktig del av selskapets merkevarepresentasjon og stemme. Lønnen varierer avhengig av oppgavene du velger. Det er en rekke nettsteder tilgjengelig for å matche potensielle oversettere med sine kunder, for eksempel Gengo. Bonnier-ansatte, agenter og entreprenører som har tilgang til personlig identifiserende informasjon, er pålagt å beskytte denne informasjonen på en måte som er i samsvar med denne personvernregelen og kan ikke bruke informasjonen til noe annet formål enn å utføre tjenestene de utfører for Bonnier. Mens alle selskaper på denne siden antas å være legitime, har de bare blitt sjekket, noe som betyr at jeg gjorde et raskt søk for å se om det var noen negative anmeldelser eller rangeringer. Lønnen avviker med roller og erfaring. Betalingen er kr10 per test.

Internasjonale Forskningsstillinger:

For å være en god frilanser, må du fortsette å imponere kundene dine og oppsøke nye muligheter med jevne mellomrom. Men du vil også finne muligheter innen ting som antitrustlov, stemmeleksjoner, astrofysikk og zoologi, blant tusenvis av andre fag. Selskapet leverer tjenester på over 200 språk og dialekter. En annen idé er å jobbe for deg selv som korrekturleser.

  • Du holder dine egne barn opptatt med venner og aktiviteter mens du tjener penger som gir omsorg for andre menneskers barn.
  • Du trenger en rolig arbeidsplass, rask internettforbindelse og sterk kunnskap om Windows-operativsystemene.
  • Før du søker på noen av listene nedenfor, kan det være lurt å lese innlegget jeg skrev om datainnføringsjobber hjemmefra.

Helsefordeler

De har til og med et kurs som lærer deg hvordan du kan få mest mulig ut av Pinterest. Det er mange organisasjoner som trenger noen til å administrere sine sosiale mediekontoer, og noen kan til og med ønske at du fullstendig utvikler en strategi for sosiale medier for dem. Selskapet anerkjenner mange fordeler med sitt virtuelle arbeidsstyrkeprogram for ansatte:

Og som du kanskje har gjettet, mange av chat-agentene som hjelper deg med å gjøre jobben deres hjemme.

Fortsatt kan det være en god bruk av tiden din å bruke dem til å fylle ut hullene mellom annet hjemmearbeid. Hvordan få tak i det: Jeg har også tatt med noen gode betalende side-spillejobber som kan gi deg tilleggsinntekter. Det selvlærte kreative geniet. Mens kravene varierer etter jobb, trenger du noen grunnleggende: Noen mennesker er spesielt utkjørte for å jobbe hjemmefra - eller rett og slett lite egnet for livet på et kontor.

Andre muligheter for hjemmearbeid kan omfatte jobber som kundeservicerepresentanter som selskaper vil ansette eksterne arbeidere, eller virtuelle assistenter på deltid for å styre arbeid som ikke krever fysisk tilstedeværelse på kontoret. Sjekk ut vårt gratis webinar ved å klikke på knappen nedenfor, eller gå til EarnMoreWriting. Genuitec er et programvareutviklingsselskap som hjelper bedrifter med å effektivisere deres livssyklus. Akkurat som å bli VA eller frilanser, må du nettverke og markedsføre deg for potensielle kunder. Dette oppstartsfirmaet tilbyr kunders mesterroller ofte, og de ansetter over hele verden. Elsker du å være rundt dyr? Og det er ikke alltid slik at eksterne arbeidere er mer engasjerte, har høyere moral og blir i jobben lenger enn de som jobber på stedet.

Sport

Hvis du noen gang vil vite noe, kan du bare hoppe på Google, Bing eller en hvilken som helst annen søkemotor for å finne mer informasjon. Eieren av blackbox pulse anklaget for å ha kjørt en 1,1 millioner dollar fx ponzi-svindel. Bonnier-nettsteder kan noen ganger tilby konkurranser, konkurranser eller kampanjer som er sponset av eller sponset av identifiserte tredjeparter. Selv om mange medisinske transkripsjonister er selvstendig næringsdrivende, finner mange jobber gjennom sitt lokale sykehus, lege eller samfunnsskole eller yrkesskole. Noen selskaper som leier virtuelle kundesenterrepresentanter foretrekker kanskje noen call center-opplevelse, men de fleste vil også tilby trening.

Bruk bilen, sykkelen eller scooteren din for å tjene penger. Men det kan føre til at de ytre omgivelsene går glipp av. Rapporterte inntekter ligger mellom kr10- kr14 per time. Kaplan sysselsetter over 31 000 individer, hvorav mange telekomitt. Som virtuell assistent håndterer du timeplaner, e-post, kundeservice, innlegg på sosiale medier - litt av noe og litt av alt. Det verdenskjente Walt Disney Company og dets datterselskaper har gitt familieunderholdning siden det ble grunnlagt i 1923.

Vil Du Se Hvordan Vi Bygde En kr1.000.000 +/årblogg?

Rev har vært etablert i ni år og har et globalt rykte. Unum er et Fortune 500-selskap med mulighet for vekst og karriereutvikling. Du vil trenge gode kommunikasjonsevner og minst ett års kundeserviceopplevelse. Å administrere arbeid med en ‘mekanisk turk’, noen andre cryptocururrency er veldig lite verdt i U. Basecamp består for eksempel av rundt 50 ansatte over 32 byer rundt om i verden.

Dette selskapet ansetter juridiske og bedrifts transkribenter, og de ansetter bare i USA. Søker en ekstern livsstilsforfatter på deltid for å bidra med rapporterte stykker, informative lister og tidsriktige nyhetsbriefer som dekker teknologi, sosial rettferdighet og menneskerettigheter, identitet og feminisme. Søsteren min gjør dette for å tjene ekstra penger på siden mens hun jobber på heltid og tjener over kr2020 i måneden! Datainnsamlere rapporterer at de tjener kr9- kr15 per time. BLS-data klumper spesialister i sosiale medier med andre typer PR-spesialister. Dette er basert på etterspørselen fra søkemotorene om evaluering, som har en tendens til å toppe seg etter en algoritmeendring, men kan avta kort tid etterpå.

Cactus har muligheter for dyktige forfattere og redaktører innen en rekke faglige felt. Det er her personlige kokker kommer inn. Enda bedre, kan noen selskaper faktisk gi deg fordeler. Husk at mange fagpersoner trenger denne tjenesten og trenger noen de stoler på for å se barna sine mens de jobber. BLS projiserer 15 prosent vekst på dette feltet over 10 år.

Silver17.60-0.08 (-0,43%)

Professorer som ikke ønsker å være bundet til et bestemt sted, kan være i stand til å få en virtuell undervisningsjobb med Walden University. Hvorfor snakker alle om neo?, vi gjør dette enten ved å gjøre produktet tilgjengelig for å lukke, basert på verdsettelsen på det stedet, eller ved å bestille en kontantjustering på kundekontoer. Du kan planlegge timene dine rundt andre forpliktelser. Gjennomsnittlig lønn er kr12 per time. Du blir bedt om å sende eller samle inn ordre eller håndtere Western Union. Med hovedkontor i Chicago, Illinois, tilbyr Motorola Solutions kommunikasjonsprodukter, løsninger og tjenester. Cactus er et globalt medisinsk kommunikasjonsselskap.